De 6 Beste Printer voor Klein Kantoor van 2023

De beste kleine kantoor printers zijn ideaal voor kantoren die misschien niet veel ruimte hebben, maar toch veel documenten moeten afdrukken.

Maar hoe kiest u de beste printer voor uw kleine onderneming? Er is enorm veel keuze en u wilt geen geld uitgeven aan een printer die niet geschikt is voor uw behoeften. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we afgerond wat volgens ons de beste printers voor kleine bedrijven zijn, inclusief links naar diepgaande recensies voor elk product. Onze ingebouwde prijsvergelijkingstool linkt ook naar de beste deals op internet, zodat u geld kunt besparen.

Waar moet u op letten bij een printer voor uw kleine kantoor? Elk bedrijf is anders - misschien bent u op zoek naar een compacte all-in-one die kan printen, scannen, kopiëren en faxen terwijl u ruimte en geld bespaart, of misschien bent u op zoek naar een speciale printer die uitblinkt in afdrukkwaliteit - en kan voldoen aan de eisen van een kantoor. Dit betekent dat het snel en uit verschillende bronnen afdrukken moet kunnen maken.

Lexmark MC3326i Lexmark MC3326i Read More Bekijk op Amazon
Kyocera Ecosys P3155dn Kyocera Ecosys P3155dn Read More Bekijk op Amazon
Brother MFC-L3750CDW Brother MFC-L3750CDW Read More Bekijk op Amazon
HP PageWide Pro 477dw HP PageWide Pro 477dw Read More Bekijk op Amazon
HP Color Laser MFP 179fnw HP Color Laser MFP 179fnw Read More Bekijk op Amazon
Canon i-SENSYS MF742Cdw Canon i-SENSYS MF742Cdw Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 6 De 6 Beste Printer voor Klein Kantoor van 2023 Reviews

Deze vier-in-één laserprinter is een compact maar hardwerkend apparaat dat gemakkelijk kan voldoen aan de behoeften van een groeiend bedrijf. Lexmark claimt vol vertrouwen een maximale maandelijkse taakcyclus van 50.000 pagina’s. Er is ruimte voor een half pak papier aan boord, plus nog eens 50 vellen in de ADF (automatische documentinvoer), en hij kan enkelzijdige pagina’s produceren met een snelheid van 24 per minuut.

Er is een automatische duplexmodus, een handige USB Host-poort aan de voorkant en Wi-Fi met Wi-Fi Direct en AirPrint. Om deze concurrerende prijs te halen, is het touchscreen aan de kleine kant en is er geen dual-scan-mogelijkheid, maar we denken dat deze printer de juiste balans heeft tussen functies, waarde en afdrukkwaliteit voor het kleine bedrijf.

Benefits

 • Solide bouwkwaliteit
 • Automatische documentinvoer voor 50 vel

Disadvantages

 • Alleen enkelzijdige scan

Het minimale ontwerp van deze zwart-wit A4-printer ziet er goed uit en voelt goed gemaakt aan, zoals je zou verwachten gezien het premium prijskaartje. Het mist een flitsend touchscreen of zelfs ingebouwde Wi-Fi, maar het kan snel en voordelig zwart-witafdrukken van hoge kwaliteit maken.

We hebben berekend dat de kosten per pagina zo laag zijn als 0,4 pence per pagina. En met een papierlade die diep genoeg is voor een hele stapel papier en een maximale afdruksnelheid van 55 ppm, is deze printer met hoge capaciteit ideaal voor het onderhoud van een klein kantoor met middelhoge afdrukbehoeften.

De hoofdpapierlade heeft een capaciteit van 500 vel en de multifunctionele lade heeft een capaciteit van 100 vel. Ook krijg je genoeg toner bij de printer voor 10.000 pagina’s.

Benefits

 • Hoge afdruksnelheid
 • Lage bedrijfskosten

Disadvantages

 • Geen ingebouwde Wi-Fi

Hier is een stevige LED-printer die het goed zou doen in het kantoor van elk klein bedrijf. Het is niet duur, maar het wordt geleverd met bijna elke functie die u zich maar kunt wensen in uw vier-in-één. Het kan dubbelzijdig printen en een stapel van 50 pagina’s scannen met behulp van de ADF (automatische documentinvoer) en beschikt over Wi-Fi met Wi-Fi Direct en AirPrint.

Er is een touchscreen-interface en USB Host-poort aan de voorkant, dus het enige wat ontbreekt is dubbelzijdig scannen en een NFC-module. Hij print snel en heeft ruimte voor 250 A4-vellen in de hoofdlade, dus hij zou moeten voldoen aan de behoeften van een vrij drukke werkgroep.

Er zijn high-capacity cartridges beschikbaar voor dit model en de cartridges in de doos gaan 1.000 pagina’s in zwart-wit en 1.000 pagina’s in kleur mee.

Benefits

 • Fatsoenlijke papiercapaciteit
 • Snel en veilig printen

Disadvantages

 • Geen dubbele scanmodus

HP’s PageWide-technologie maakt gebruik van inkjetprinters, maar omdat de printkop de volledige breedte van het papier beslaat, hoeven uw documenten niet te stoppen en te starten zoals bij een normale inkjetprinter. In plaats daarvan glijden ze er doorheen als een laser. Hierdoor is de genoemde printsnelheid van 55 pagina’s per minuut niet overdreven.

Omdat het een inkjetprinter is, kan het fotopapier aan en levert het levendige kleurenafbeeldingen tot A4-formaat. Het kan ook dubbelzijdige pagina’s kopiëren door beide zijden van het papier automatisch te scannen. De papiercapaciteit is een royale 500 vel met beschikbare upgrade-opties, maar zelfs zonder deze is deze snelle en innovatieve vier-in-één geschikt voor drukke kleine tot middelgrote bedrijven.

De printer weegt 22,2 kg, dus je hebt waarschijnlijk hulp nodig om hem uit de doos te halen en op het bureau neer te zetten.

Benefits

 • Zeer hoge afdruksnelheid
 • 2-zijdig kopiëren

Disadvantages

 • Lawaaierig tijdens bedrijf

HP beweert dat deze 4-in-1 kleurenlaserprinter de kleinste voetafdruk in zijn klasse heeft, dus als ruimte een probleem is in uw kantoor, zou dit het antwoord kunnen zijn. Het is ook scherp geprijsd met relatief lage gebruikskosten als u overstapt op tonercartridges met hoge capaciteit.

Het voorziet in al uw print-, scan-, kopieer- en faxbehoeften met ingebouwde Wi-Fi en Wi-Fi Direct, zodat u toegang hebt tot deze functionaliteit via HP’s uitstekende begeleidende app op uw smartphone. Hij print vrij snel (18ppm) in zwart-wit, maar houd er rekening mee dat dit model maar op één zijde van de pagina kan printen.

De ADF aan de bovenkant heeft een capaciteit van 40 A4-vellen en de hoofdpapierlade kan 150 vellen bevatten, maar de uitvoerlade kan slechts 50 vellen bevatten.

Benefits

 • Hoge afdruksnelheid
 • Lage bedrijfskosten

Disadvantages

 • Geen ingebouwde Wi-Fi

Het strakke ontwerp van de Canon i-SENSYS MF742Cdw zou niet misstaan op kantoor of thuiskantoor, en hij wordt geleverd met alle functies die je nodig zou kunnen hebben voor beide situaties. Er is dubbelzijdig printen, een automatische documentinvoer voor vijftig vel en een USB-poort aan de voorkant voor direct printen vanaf een USB-stick.

De afdruksnelheid en -kwaliteit zijn goed genoeg voor elk klein tot middelgroot bedrijf en de bedrijfskosten zijn concurrerend. U kunt 250 vellen A4-papier in de hoofdlade plaatsen en indien nodig meer papierladen toevoegen.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken dankzij de uitstekende touchscreen-interface die groot is en redelijk snel reageert. Een kenmerk dat opvalt, zijn programmeerbare sneltoetsen, zodat u pictogrammen aan het startscherm kunt toevoegen die specifieke opdrachten activeren, zoals het verzenden van een fotokopie naar een specifiek e-mailadres.

Naast printen in kleur biedt deze printer ook scannen en kopiëren, maar er bestaat geen duplex scanfunctionaliteit.

Benefits

 • Geweldig aanraakscherm

Disadvantages

 • Scanner is niet dubbelzijdig

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.