De 7 Beste Smartwatch voor iphone van 2023

De beste smartwatch voor iPhone zal niet altijd de Apple Watch zijn. Als je de premium draagbare Apple-watch kunt betalen, investeer dan zeker. Als het budget echter een beetje krap is of als je merkt dat je geen van de opties uit de lijn leuk vindt, weet dan dat er andere opties zijn die goed bij de iPhone passen.

Apple Watches zijn ontworpen om naadloos samen te werken met iPhones, dus je krijgt de meeste functionaliteit die mogelijk is wanneer je de twee combineert. De oogst van de beste smartwatches wordt echter niet alleen bevolkt door Apple Watches, en een paar daarvan bieden ook iOS / iPhone-compatibiliteit, waarbij met name fitnessgerichte iPhone-gebruikers waarschijnlijk het bredere scala aan opties zullen waarderen.

We hebben in de loop der jaren veel smartwatches beoordeeld en getest, en we weten welke het beste werken met iPhones, waaronder Samsung’s Tizen-aangedreven horloges en Fitbit smartwatches. En we hebben de beste van hen hier verzameld waaruit u kunt kiezen. Lees verder terwijl we u een overzicht, voor- en nadelen geven, en een link naar de volledige recensie voor elk item.

Houd er rekening mee dat we hebben gezien dat meer Wear OS 3-horloges iOS niet meer ondersteunen. Deze omvatten de Samsung Galaxy Watch 4 en 5, samen met de Google Pixel Watch. Dat betekent dat horloges hieronder eerdere builds van Wear OS draaien. Je mist wat functionaliteit door bij Wear OS 2 te blijven, maar ze spelen nog steeds goed met iPhones en bieden een groter scala aan ontwerpen en stijlen.

Apple Watch Ultra
Apple Watch Ultra

Groot, duidelijk display

GPS-tracking is fantastisch

See on Amazon
Apple Watch SE 2
Apple Watch SE 2

Licht en comfortabel

Uitstekende mid-tier fitness-tracking

See on Amazon
Apple Watch 8
Apple Watch 8

Temperatuursensor voor het volgen van menstruatie en ovulatie

Detectie van auto-ongelukken

See on Amazon

Table of ContentsShow

The 7 De 7 Beste Smartwatch voor iphone van 2023 Reviews

De Apple Watch Ultra is de ultieme Apple Watch. Het biedt een groot, helder scherm dat perfect is om naar te kijken terwijl je onderweg bent. Een nieuwe aanpasbare fysieke knop is geweldig voor het stroomlijnen van hardloopworkouts, terwijl de zeer effectieve GPS perfect is om buiten de gebaande paden te gaan.

De levensduur van de batterij is veel verbeterd ten opzichte van andere Apple Watches, ook al zou het iets beter kunnen zijn voor lange reizen. Robuust en robuust, maar het is een horloge dat verder is gebouwd om lang mee te gaan en je avonturen bij te houden, evenals een dag op kantoor.

Benefits

 • Groot, duidelijk display
 • GPS-tracking is fantastisch

Disadvantages

 • Vreemd gebrek aan navigatiefuncties

De Apple Watch SE 2 is doorgaans de beste Apple Watch voor de meeste mensen. Hoewel het fijnere details mist, zoals een altijd-aan-display of ingebouwd ECG, ziet het er nog steeds geweldig uit en biedt het belangrijke functies. Het scherm biedt tot 1000 nits helderheid - hetzelfde niveau als het Series 8-scherm - en het is gemaakt van gehard glas.

Het biedt ook betrouwbare trainingsopties met goede bewegingssensoren voor het volgen van bewegingen, evenals persoonlijke valdetectie en detectie van auto-ongelukken. Onregelmatige hartslagwaarschuwingen dekken hier de essentie, zelfs als er geen zuurstofsensor of ECG is. Met een paar concessies is de Apple Watch SE 2 nog steeds een goed presterende smartwatch voor iPhone.

Benefits

 • Licht en comfortabel
 • Uitstekende mid-tier fitness-tracking

Disadvantages

 • Geen ECG ingebouwd

De Apple Watch 8 is niet de grootste upgrade in vergelijking met de Apple Watch 7, maar het is een respectabele smartwatch voor iPhone-gebruikers. Het ziet er hetzelfde uit als voorheen, maar dat betekent een redelijk robuust ontwerp met een versterkt beeldscherm.

Het heeft comfortabele trainingsopties die automatisch worden geactiveerd, samen met een nieuwe temperatuursensor die ideaal is voor iedereen die zijn eisprong bijhoudt. Het is een beetje beperkt, maar een handige bonus als je je in de juiste situatie bevindt, met de detectie van auto-ongelukken even praktisch. Verfijning in plaats van revolutie, het is nog steeds een hoogwaardige smartwatch die voor velen waarschijnlijk beter haalbaar is dan de Ultra.

Benefits

 • Temperatuursensor voor het volgen van menstruatie en ovulatie
 • Detectie van auto-ongelukken

Disadvantages

 • Batterijduur kan beter

De Fossil Gen 6 biedt een strak ontwerp met een stijlvol ogend 1,28-inch AMOLED-scherm. Hoewel de batterijduur tekortschiet in vergelijking met andere Wear OS-horloges, is het prima voor dagelijks gebruik.

Redelijk snel en met handige sensoren, zoals het volgen van bloedzuurstof en een verbeterde hartslagsensor, is het een betrouwbare optie voor het volgen van je conditie. Hij ziet er net zo goed uit als hij, maar past ook bij ontspannende avonden en op kantoor.

Benefits

 • Strak ontwerp
 • Geweldige weergave

Disadvantages

 • Niets dat echt opvalt

Niet langer de nieuwste Galaxy Watch, de Samsung Galaxy Watch 3 blijft de beste niet-Apple smartwatch omdat de Samsung Galaxy Watch 4 en 5 niet compatibel zijn. Als je de esthetiek van de Apple Watch niet leuk vindt en de voorkeur geeft aan een rond horloge, dan is dit degene die je kunt krijgen. De Galaxy Watch 3 is verkrijgbaar in twee maten, afhankelijk van je smaak en polsmaat, waarbij de kleinere verkrijgbaar is in brons of zilver en de grotere in zilver of zwart. Beide zitten boordevol fitnessfuncties zoals GPS en smartwatch-functies van het hoogste niveau.

Wat nog belangrijker is voor fitnessgerichte gebruikers, we ontdekten dat het veel fitnessgerichte functies van de Active-lijn naar deze hoofdserie brengt, waardoor het een veel betere propositie is als vlaggenschip.

Je kunt ook een 4G-model krijgen, zodat je nog steeds kunt bellen en berichten kunt ontvangen als je niet op pad bent zonder je telefoon. Maar als u een versie van de Watch 3 koppelt aan een iPhone, verliest u een deel van de functionaliteit die u zou koppelen aan een Android-apparaat.

Benefits

 • Grote draaibare bezel
 • Premium-ontwerp

Disadvantages

 • Bixby zuigt

De Samsung Galaxy Watch Active 2 is een fijne Tizen smartwatch met een lange batterijduur en solide prestaties. Het ronde display trekt je misschien aan in vergelijking met het vierkante uiterlijk van de Apple Watch, en de Active 2 heeft een slimme digitale ring om door menu’s te navigeren. De fitnessfuncties zijn net zo goed als die van Apple, maar je moet de Samsung Health-app voor iOS gebruiken in plaats van Apple Health.

Het is niet zo’n grote upgrade van zijn voorganger, het voegt alleen een digitale draaiknop toe, een grotere versie, momenteel inactief ECG en LTE-optie, terwijl het ook de instapprijs verhoogt. De digitale haptische draaiknop bleek echter geweldig te zijn tijdens onze tests, en de batterijduur van twee dagen die het heeft geërfd, is nog steeds veel beter dan alles wat Apple tot nu toe heeft aangeboden.

Het is ook waterdicht en kan tonnen verschillende trainingen volgen, waaronder hardlopen in de buitenlucht met behulp van GPS. Er is zelfs een 4G-optie. Houd er rekening mee dat hoewel het werkt met een iPhone, het niet zo soepel zal verlopen als een Apple Watch.

Benefits

 • Goede prestatie
 • Batterijduur van twee dagen

Disadvantages

 • Behoorlijk duur

Als je nog nooit van TicWatch hebt gehoord, komt dat waarschijnlijk omdat de smartwatch-industrie nog steeds wordt gedomineerd door reuzen als Apple, Samsung en Garmin. Maar als u op zoek bent naar betaalbare opties die niet bezuinigen op functies, dan is de TicWatch E3 misschien wel de beste smartwatch voor iPhones waar u op hebt gewacht.

Tijdens de test vonden we dat het een behoorlijk capabele mededinger was, niet alleen met vlotte prestaties, maar ook met geweldige functies. Dat is vooral als u op zoek bent naar die algemene gezondheids- en welzijnsfunctionaliteiten zoals het meten van stress, omgevingsgeluid en slaapregistratie.

Voor de duidelijkheid, er zijn hier compromissen – we vonden het ontwerp niet opvallend of het scherm bijzonder prettig in gebruik. Voor veel mensen doen die er echter niet toe, zolang alle vitale kenmerken aanwezig zijn en er rekening mee wordt gehouden. Als u een van hen bent, zult u zeker genieten van deze betaalbare optie.

Benefits

 • Groot scherm
 • Snelle prestaties

Disadvantages

 • Behuizing voelt goedkoop aan

Hoe u de beste smartwatch voor iPhones voor u kiest

De beste smartwatch voor iPhone is nog steeds een Apple Watch, maar aangezien er verschillende iPhone-modellen zijn, is het nog steeds een kwestie van de juiste kiezen voor uw behoeften en budget. Bekijk de functies, want de vlaggenschipmodellen hebben geavanceerdere modellen dan de budgetmodellen.

Als een WatchOS-optie niet mogelijk is, overweeg dan een Wear OS-horloge. Er zijn enkele geweldige compatibele opties die ofwel Google’s Wear OS of Samsung’s Tizen-software gebruiken. Op Wear OS gebaseerde smartwatches kunnen er ook behoorlijk stijlvol uitzien in vergelijking met Apple Watches, dus als stijl uw prioriteit heeft boven functionaliteit, wilt u er misschien een kopen.

Fitbits en hybride wearables van bijvoorbeeld Withings zijn ook uitstekende smartwatches voor iPhone-gebruikers, dus overweeg die zeker. Dat is vooral als je een beperkt budget hebt. Alle smartwatches van Fitbit zijn ongelooflijk betaalbaar.

Als je voor een niet-Apple Watch-optie gaat, weet dan dat net als bij Apple Watches de vlaggenschipmodellen meer functionaliteiten zullen hebben. Zorg er echter voor dat u zeker bent van de functionaliteit die u krijgt wanneer u er een koppelt met uw iPhone. Onze beoordelingen zouden je daarbij moeten helpen, maar kijk ook eens naar de specificaties en lijst met functies van een smartwatch.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.