De 8 Beste Batterij Smartphones van 2023 - GamingBear

De waarheid is dat als we het hebben over telefoons s met de beste batterij, we dit op twee manieren kunnen interpreteren. Selecteer aan de ene kant gewoon de telefoons met de meeste batterij, of doe een onderzoek en selecteer de telefoons die om verschillende redenen een goede autonomie bieden. Het verschil zit hem niet alleen in het kijken naar het aantal, maar in het vergelijken van verschillende telefoons in reële gebruikssituaties, en dus kijken van welke modellen je kunt zeggen dat deze telefoons veel batterij hebben.

Merk allereerst op dat we in deze lijst geen speciale apparaten gaan plaatsen, noch modellen hiervan met een grote batterij in de vorm van resistente smartphones . We hebben het over apparaten die dagelijks kunnen worden gebruikt, met maten en gewichten binnen de markt.

Apple iPhone 14 Pro Max Apple iPhone 14 Pro Max Read More Bekijk op Amazon
Xiaomi Redmi 9T Xiaomi Redmi 9T Read More Bekijk op Amazon
POCO M5 POCO M5 Read More Bekijk op Amazon
realme Narzo 50A realme Narzo 50A Read More Bekijk op Amazon
Xiaomi Redmi Note 11 Xiaomi Redmi Note 11 Read More Bekijk op Amazon
POCO X3 NFC POCO X3 NFC Read More Bekijk op Amazon
POCO X3 Pro POCO X3 Pro Read More Bekijk op Amazon
POCO X4 Pro 5G POCO X4 Pro 5G Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 8 De 8 Beste Batterij Smartphones van 2023 - GamingBear Reviews

Ondanks dat het niet de smartphone is met de meeste batterij op marktcapaciteitsniveau, hebben we wel een grote autonomie . Zijn iets meer dan 4300 mAh is genoeg voor elke gebruiker, hoe veeleisend ze ook zijn, om probleemloos het einde van de dag te halen. In het Smartphone Purchase-team hebben sommigen deze smartphone en in sommige gevallen kunnen ze het einde van de dag halen met meer dan de helft van de lading, wat in onze gevallen, met het gebruik dat we hebben, een echt wonder is.

Het is duidelijk dat we in deze lijst niet alleen een smartphone met veel batterij plaatsen, zoals we al zeiden, maar we willen dat deze telefoons iets meer hebben, dat extra autonomie geen tol is voor zeer slechte prestaties of dat het werkt veel slechter. In dit geval is de autonomie zo goed dat we zelfs met de slechte belasting van de iPhone 14 Pro Max en zijn 20 W dagelijks een grote autonomie hebben.

Niet alles is veel batterij, er is ook een deel efficiëntie Daarnaast moeten er veel dingen worden genoemd, in dit geval hebben we de beste prestaties op de markt , de Apple A16 Bionic-processor is geweldig en hij is perfect voor alles wat u dagelijks nodig heeft, zelfs voor de meest veeleisende. Het is duidelijk dat een toestel van deze prijs, het is ruim 1400 euro, veel positieve dingen moet hebben.

We moeten onder meer een geweldig ontwerp benadrukken, een zeer goed 6,7-inch scherm , met ProMotion-technologie en een adaptieve verversingssnelheid tot 120 Hz, en een camerasysteem op het niveau van de meest veeleisende. De waarheid is dat we niet veel alternatieven hebben in iOS, en dat is ook de onderscheidende factor van de iPhone 14 Pro Max, dat er in de andere een goede autonomie is, maar hier hebben we de smartphone met de meeste batterij in de hele Apple catalogus.


Het is misschien niet het meest moderne toestel op de markt, maar het is nog steeds het prima alternatief als je op zoek bent naar de beste batterij in een low-end smartphone. Het is een model met een 6000 mAh batterij. Als we kijken naar de totale autonomie, met zijn lage vermogen en zijn scherm, zou deze zelfs iets hoger moeten zijn dan het vorige model, zelfs als de capaciteit hetzelfde is. Maar we moeten het natuurlijk van achteren plaatsen, want deze Xiaomi Redmi 9T is een slechtere telefoon.

Let in feite op, want de volgende drie terminals zijn bijna identiek qua hardware en qua batterijcapaciteit. Alleen de verschillen in grootte en prijs maken elkaar voor.

Hét goedkope alternatief voor wie op zoek is naar telefoons met een langere batterijduur

We hebben waarschijnlijk het meest standaard ontwerp van de drie, zowel qua formaat als qua gewicht. Het belangrijkste is dat het geen 200 gram bereikt, en over het algemeen hebben we een goed gemaakt apparaat. We hebben een prijs die soms rond de 150 euro ligt en de Snapdragon 662-processor met 4 GB RAM.

De hoofdcamera is met 48 megapixels solvabel, al verwacht je ook geen grote wonderen. Het heeft een 6,5-inch IPS-type scherm en een FullHD+ resolutie.


Hij lijkt zo veel op de Xiaomi Redmi 9T dat we bijna kunnen zeggen dat het dezelfde smartphone is. Er zijn geen grote verschillen in hun hardware, en slechts enkele vanwege POCO, die iets wil onderscheiden van Xiaomi, alsof mensen niet wisten dat ze hetzelfde zijn. Deze LITTLE M5 is al maanden een van de modellen die we het meest aanbevelen in het lage bereik.

Wil je [minder dan 200 euro] uitgeven en een zo goed mogelijke batterij hebben, dan is dit een van de keuzes. Voor veeleisende gebruikers is het perfect omdat de gebruiksdag gegarandeerd is, en voor minder veeleisende gebruikers zullen ze meerdere dagen gebruik hebben. Dus veel meer kunnen we niet vragen. In dit geval hebben we een snelle lading van 18 W, en met deze enorme batterij duurt het opladen wat lang. Het echt interessante is dat het minder dan 200 gram weegt.

De waarheid is dat de POCO M5 verder niet een van de meest opvallende apparaten van POCO is geweest, in feite is het misschien wel het model dat het meest onopgemerkt is gebleven. Dat neemt niet weg dat het binnen zo’n beperkte prijs een model is om rekening mee te houden. We hebben een ander en interessant ontwerp, een verandering in de lijn van het merk die met dit model begon.

Voor de rest hebben we een 6,6-inch IPS-type paneel met FullHD+ resolutie. Het monteert de Snapdragon 662-processor met 4 GB RAM. Het monteert ook een camera van 50 megapixels die voldoet aan de dagelijkse praktijk. Ik denk niet dat deze POCO M5 voor alle gebruikers is, maar in het lage bereik, met deze autonomie, is het een model om rekening mee te houden.


Een ander alternatief vergelijkbaar met de vorige, de waarheid is dat het op het vermogensniveau een stap hoger is, maar de slechtere efficiëntie en groter zijn dan de POCO M3 en de Xiaomi Redmi 9T hebben ervoor gezorgd dat we het achter hen hebben gekozen. Je moet begrijpen dat die relatie voor mij heel belangrijk is, een steen met autonomie is makkelijk te bereiken. Deze realme Narzo 50A is een terminal met enkele verbeterbare multimediasecties.

Wat betreft het belangrijkste, autonomie, hier hebben we een grote 6000 mAh-batterij, met een snelle lading van 18 W en de mogelijkheid van omkeerbaar opladen. De waarheid is dat het in die zin een geweldige optie is. Het maakt ook gebruik van de Helio G85-processor van MediaTek, 15% krachtiger dan de twee voorgaande opties.

De waarheid is dat het ontwerp van Realme correct is, het valt helemaal niet op, maar we hebben een best mooie smartphone en goed gemaakt. Het formaat is acceptabel om een ​​batterij van deze afmetingen te hebben, maar de dikte van bijna 1 cm en het gewicht van 205 gram zijn voor mij het grootste probleem, en dat is misschien waar de POCO het verdient om boven te staan.

Als we naar de rest van de telefoon kijken, loopt hij op verschillende manieren duidelijk achter op zijn twee eerdere rivalen, en daarom is het de laatste van deze “poker” van budgetapparaten. Het heeft een 6,5-inch scherm maar met HD+ resolutie en heeft een 13 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De multimediasecties zijn niet waar deze realme Narzo 50A opvalt.


Nu gaan we verder met de modellen met 5000 mAh-batterij (of vergelijkbare cijfers), en dit is waar de optimalisatie van de apparaten zal worden opgemerkt, en het lijkt ongelooflijk, maar het zijn bijna allemaal Xiaomi-apparaten. Hoewel Samsung en realme alternatieven hebben met die mogelijkheden, is de efficiëntie slechter.

In dit geval hebben we die 5000 mAh-accu, en een snellading van 33 W. Enkele cijfers om rekening mee te houden voor een toestel dat nog geen 200 euro kost. Het beste is dat het een redelijk compact en licht apparaat is, en het moet worden erkend dat Xiaomi in die zin geweldig werk levert door grote batterijen in compacte formaten te plaatsen.

Het beste aan dit model is de grote energie-efficiëntie, het heeft weinig vermogen en kan ook heel weinig verbruiken. Het heeft bijna geen stand-byverbruik en werkt ook heel goed, zelfs in gebruik. De Snapdragon 680 is niet de meest solvabele, maar geeft wel heel weinig uit.

Na dit apparaat moeten veel dingen worden benadrukt, en de waarheid is dat het als terminal veel completer is dan alle voorgaande vier, en dat is dat we een groot 6,4-inch scherm hebben en een maximale helderheid van 1000 nits.

Wat de camera’s betreft, deze heeft een hoofdsensor van 50 megapixels, een groothoeklens van 8 megapixels en een camera aan de voorkant. Het is een redelijk compleet model, en vooral veel actueler.


Een van de apparaten die we de afgelopen maanden het meest hebben aanbevolen door Compra Smartphone, en de waarheid is dat autonomie een van de positieve punten was. Het is waar dat het misschien beter is dan de Redmi Note 11, maar deze POCO X3 NFC is veel groter en zwaarder.

Sterker nog, we hebben een model van meer dan 200 gram en een dikte van 9,4 mm. Ja, het heeft een batterij van 5160 mAh, en dit biedt ons een grote autonomie voor de dag. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat er binnen het lage bereik modellen zijn die qua capaciteit vergelijkbaar zijn, maar deze heeft een aantal interessante details die we niet kunnen vinden in andere alternatieven.

Voor de rest hebben we een goede processor in de vorm van de Snapdragon 732G met 6 GB RAM en 64 GB opslag in de basisversie. Daarnaast hebben we een 6,7-inch scherm met FullHD+ resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz.

Van de kant van de camera’s is het altijd een interessante terminal geweest, een zeer solvabele 64 megapixel hoofdsensor, een 13 megapixel groothoek die het beste van zijn prijs is en de mogelijkheid om 4K-video op verschillende camera’s op te nemen.

In deze lijst hadden we Samsung- of realme-terminals kunnen plaatsen met vergelijkbare (of latere) data als deze POCO X3 NFC, zoals de realme 7i of de Samsung Galaxy M51, maar hiervan is geen voorraad meer.


Omdat het een model is dat erg lijkt op het vorige, heeft deze POCO X3 Pro wel enkele details waarmee rekening moet worden gehouden. De grootte en het gewicht zijn bijna identiek en de batterijcapaciteit is ook meer dan 5100 mAh, maar het is waar dat er bepaalde verschillen zijn in de hardware die dit model in het echte leven slechter maken dan zijn broer.

We hebben een veel krachtigere processor en dat zorgt er uiteindelijk voor dat we een kortere gebruiksduur hebben, vooral als we veel van het apparaat vragen, is het verschil in verbruik tussen de twee terminals duidelijk.

Daarnaast is er een bepalende factor tussen de twee, en dat is dat in dit geval de camera’s van deze POCO X3 Pro veel slechter zijn. Hij heeft een 48 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel groothoeklens. De prestaties in gecompliceerde situaties zijn slechter, en dat merk je op de lange termijn.

Als we het hebben over de rest van de secties, hebben we hetzelfde 6,7-inch AMOLED-type scherm en met veel gemeenschappelijke kenmerken in veel secties met zijn broer. Het beste, de prijs is bijna 250 euro) is moeilijk te verslaan met deze kracht en autonomie door elk ander model.


Een van de nieuwste toevoegingen aan deze lijst die voortdurend wordt bijgewerkt. De waarheid is dat er veel opties waren met 5000 mAh om erin te stoppen, maar we wilden het alternatief vinden dat op verschillende punten meer voordelen kon bieden.

Om te beginnen kost het minder dan 300 euro, met dezelfde kenmerken, hoe goedkoper hoe beter. Dan hebben we een echt efficiënte processor, de Snapdragon 695 5G is een aansteker en verbruikt bijna geen inactiviteit. Bovendien is het een van de weinige 5G-modellen die niet bloedt voor deze connectiviteit. En tot slot heeft hij een snelle lading die superieur is aan veel van zijn rivalen dankzij de 67 W die hij heeft.

We weten dat er veel modellen zijn met 5000 mAh en een lading van 65 W / 67 W, maar dat bevat alles wat deze heeft voor zo’n beperkte prijs, nou, de waarheid is dat nee.

Het beste is het grote 6,6-inch scherm, een AMOLED-paneel (efficiënter dan IPS), met zeer goede kleuren, maximale helderheid en kijkhoeken. Zelfs bij een lage helderheid ziet het er goed uit, en dit helpt ook om het verbruik onder controle te houden.

Het is een groot apparaat, maar niet enorm, een van die factoren waar we naar kijken, de verhouding tussen grootte en batterij als een differentieel element. En tot slot hebben we een hoofdcamera van 108 megapixels, de POCO X4 Pro 5G is een geweldige terminal en we kunnen er weinig tegen zeggen.


Frequently Asked Questions

Wat is de telefoon met de beste autonomie op de markt?

Op dit moment de iPhone 13 Pro Max als we het hebben over standaard telefoons. Het is niet zozeer een kwestie van meer capaciteit hebben dan zijn rivalen, maar omdat hij een grote energie-efficiëntie heeft en zijn batterij in veel gevallen genoeg is voor twee dagen gebruik.

Hoeveel batterij moet een telefoon hebben?

Het is een moeilijk cijfer om te meten, of het nu iOS of Android is, het varieert, maar als we kijken naar de modellen met het Google-besturingssysteem, is het op dit moment ideaal om meer dan 5000 mAh te hebben. Minder dan dat cijfer is misschien genoeg voor kleine, ondermaatse opties, maar daar is steeds minder van. Als je in 2023 een gsm koopt die een batterij van 5000 mAh heeft

Beste mobiele batterij?

Ik weet dat velen van jullie op zoek zijn naar een externe batterij voor je telefoon omdat deze je aan het einde van de dag niet bereikt, het is gemakkelijk voor mij, de beste optie hier is Anker, een zeer compleet merk met oplossingen tegen zeer redelijke prijzen prijzen.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.