De 8 Beste Beats koptelefoons 2023: Ranglijst, Gids, Prijzen

Een van de bekendste merken op het gebied van koptelefoons en oortelefoons is Beats, dat dankzij de samenwerking met Dr. Dre, een succesvolle Amerikaanse rapper, design en esthetiek heeft gecombineerd met geluidskwaliteit. Het bedrijf werd in 2014 overgenomen door Apple, de verschillende modellen zijn daarom gemakkelijker configureerbaar wanneer ze worden gekoppeld aan iOS-apparaten. Ze zijn echter ook allemaal compatibel met Android.

Ongeacht het muziekgenre waarnaar wordt geluisterd, heeft Beats hard gewerkt om voor elk type gebruiker een oplossing te bieden. Het geluid resulteert in elk model goed gekalibreerd en helder, in sommige gevallen met meer geaccentueerde bas en meer R’n’B-cut, en in andere beter gebalanceerd.

De Beats-catalogus is voor alle smaken en verschillende behoeften. Er zijn in-ear-canal-koptelefoons, dat wil zeggen die in de gehoorgang worden geplaatst en hier vinden we bedrade, draadloze en echte draadloze koptelefoons.

Dan hebben we nog de circumaurale over-ear hoofdtelefoons, die het oor volledig bedekken en bijzonder geschikt zijn voor wie op zoek is naar de beste geluidskwaliteit.

Tot slot, supra-aurale on-ear hoofdtelefoons, met gewatteerde oorschelpen die plat tegen het oor zitten, hebben een kleiner dekkingsgebied en zijn lichter dan over-ear hoofdtelefoons.

Naast het type zijn er onder de belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een Beats-koptelefoon, de ruisonderdrukkingsfunctie, draadloze of bekabelde connectiviteit, batterijduur, draagbaarheid, comfortniveau en de aanwezigheid van geïntegreerde bedieningselementen.

Als het op esthetiek aankomt, staan Beats-koptelefoons bovenaan alle hitlijsten. Voor elk model wordt in feite een breed scala aan kleuren aangeboden, variërend van de standaardkleuren tot matte tinten of zelfs de combinatie van drie of meer tinten.

In deze koopgids ontdek je welke de beste Beats by Dr Dre-koptelefoons zijn die vandaag beschikbaar zijn, voor alle soorten, van high-end modellen tot de goedkoopste.

Table of ContentsShow

The 8 De 8 Beste Beats koptelefoons 2023: Ranglijst, Gids, Prijzen Reviews

De Studio Buds zijn de beste echte draadloze Beats-hoofdtelefoons die momenteel op de markt zijn, met een uitstekende geluidskwaliteit en gemakkelijk mee te nemen dankzij het kleine etui dat als oplader fungeert.

Verkrijgbaar in wit, zwart en rood, de draadloze oortelefoons bieden twee luistermodi: transparantie, om nog steeds te horen wat er om ons heen gebeurt, en ANC, met actieve ruisonderdrukking om omgevingsinterferentie te blokkeren. Om maximaal comfort en stabiliteit te garanderen, vinden we de oortelefooncovers in drie verschillende maten.

Met één keer opladen kunnen we luisteren naar maximaal 8 uur muziek , terwijl we met de oplaadcassette tot 24 uur kunnen bereiken. Bluetooth is klasse 1 om het signaal over een groter afstandsbereik te behouden.

De hoofdtelefoon is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten. Via de Beats-app voor Android gaat het koppelen nog sneller en kunnen we alle functies en geïntegreerde commando’s aanpassen. Als we een Apple-apparaat hebben, is het niet eens nodig om een applicatie te gebruiken, aangezien alle functies al in iOS zijn geïntegreerd.

Omdat we zijn uitgerust met een microfoon, kunnen we zonder problemen oproepen beantwoorden en de stemassistent gebruiken. Als we de Beats Studio Buds tijdens het sporten willen gebruiken, hoeven we ons geen zorgen te maken over water en zweet, aangezien ze een IPX4-weerstandsgraad hebben.

Benefits

 • Krachtig geluid
 • Ruisonderdrukking
 • Tot 8 uur luisterplezier

Disadvantages

 • Minder omhullend geluid dan on-ear hoofdtelefoons

Als je op zoek bent naar de beste Beats draadloze hoofdtelefoon met onderdrukking van omgevingsgeluid en real-time geluidskalibratie, dan is de Beats Studio3 Wireless het juiste model voor jou.

Ruisonderdrukking is actief, dus de hoofdtelefoon zal een frequentie uitzenden die tegengesteld is aan die van het externe omgevingsgeluid, en zal in realtime veranderen op basis van het geluid, met een zeer effectief niveau van geluidsisolatie.

De Studio3 Wireless heeft een over-ear pasvorm met draaibare oorschelpen en een verstelbare structuur. Ze wegen 260 gram, dus goed voor wie een vrij volumineus model wil.

Via de “b” -knop, aanwezig aan de buitenkant van de hoofdtelefoon, en dankzij de interne en externe microfoon kunnen we oproepen ontvangen en weigeren, van nummer wisselen en Siri-spraakondersteuning activeren.

Beats biedt verschillende kleuren aan, waarvan sommige meer specifiek zijn (leigrijs, nachtzwart, rebel zwart/rood, bosgroen, woestijnduinen) en andere standaard (zwart, rood, wit, blauw).

Wat ze op de eerste plaats maakt in de ranglijst van de beste Beats-koptelefoons, is hun batterijduur, gelijk aan 22 uur gebruik met de Pure ANC-functie (ruisonderdrukking) actief en tot 40 uur als deze is gedeactiveerd. Bovendien kunt u ze dankzij de Fast Fuel-oplaadfunctie met slechts 10 minuten opladen 3 uur achter elkaar gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn ze opnieuw op te laden.

Naast draadloze connectiviteit (compatibel met zowel Apple dankzij de Apple W1-chip als Android), wordt het ook mogelijk om de koptelefoon te gebruiken met de 3,5 mm audiokabel. Verdere innovatie wordt gegeven door klasse 1 Bluetooth, waardoor we met een groter bereik het signaal niet kunnen verliezen, zelfs niet als we ons verwijderen van het apparaat waarmee we verbonden zijn.

Een verdere opmerking over de compatibiliteit en betreft de volgende apparaten: Apple Watch vanaf watchOS 5.2, MacOS vanaf 10.14.4, iPad vanaf iOS 12.2 en hoger. U hebt een iCloud-account nodig om de hoofdtelefoon aan te sluiten.

Benefits

 • Ruisonderdrukking
 • Batterij tot 40 uur autonomie
 • Ultrasnel opladen

Disadvantages

 • Een beetje zwaar

De PowerBeats Pro is de beste echte draadloze hoofdtelefoon voor sporters. Dankzij de constructiematerialen met IPX4-certificering zijn ze bestand tegen water en zweet en een echte aanrader voor wie wil gaan hardlopen of naar de sportschool wil en toch naar muziek met geluid van hoge kwaliteit wil luisteren.

Dankzij de bewegingsversnellingsmeter en optische sensoren wordt de muziek onderbroken zodra we de oortjes van het oor halen en gaan de apparaten op stand-by, waardoor ook de batterij wordt gespaard. Het is mogelijk om de PowerBeats Pro ook afzonderlijk te gebruiken, zowel voor oproepen als voor het luisteren naar muziek, omdat de koppeling via klasse 1 Bluetooth individueel plaatsvindt.

Wat autonomie betreft, is er de Fast Fuel-oplaadfunctie die 6 uur gebruik met 20 minuten opladen mogelijk maakt. De levensduur van de batterij is echter vrij kort (slechts 9 uur), mede door het ontbreken van de ruisonderdrukkingsfunctie. Er kan echter worden gezegd dat de Apple PowerBeats Pro-koptelefoon vanwege de vorm nog steeds een lichte isolatie van de omgeving heeft.

Met in-ear ontwerp en verstelbare oorhaken, deze bluetooth-oortelefoons zijn voorzien van 4 verschillende maten oordopjes en een USB-A-uitgang oplaadkabel. Compatibiliteit is met zowel iOS als Android.

De hoes is behoorlijk omvangrijk, vooral als je hem in je zak moet stoppen. In tegenstelling tot andere modellen is het echter stijf en daarom extreem beschermend bij een val.

Beschikbare kleuren zijn: ivoor, blauw, geel, roze, marineblauw, zwart, rood en groen. Aan de zijkanten van de oortelefoons bevindt zich de klassieke “b” -knop waarmee we Siri-spraakbesturing kunnen activeren, inkomende oproepen kunnen weigeren, kunnen pauzeren en van nummer kunnen veranderen. Verder vinden we op beide koptelefoons de toetsen om het volume harder of zachter te zetten.

Benefits

 • Snel brandstof bijvullen
 • Bestand tegen water en transpiratie
 • Huidige bewegingsversnellingsmeter

Disadvantages

 • Geen ruisonderdrukking
 • Slechts 9 uur batterijduur

Als u op zoek bent naar een goede bouwkwaliteit, met een looptijd van 22 uur met ANC aan en tot 40 uur met ANC en transparantiemodus uit. Bovendien is dankzij de Fast Fuel-oplaadtechnologie ongeveer 10 minuten opladen voldoende voor 3 uur luisterplezier. Ook in dit geval vinden we de “b” -toets direct op de koptelefoon voor Siri-spraakbesturing, de mogelijkheid om van nummer te wisselen en oproepen te beantwoorden. Sommige functies zijn voornamelijk geoptimaliseerd voor iOS, maar de compatibiliteit is ook gecertificeerd en getest met Android-smartphones. elegant on-ear ontwerp en een lange batterijduur , een van de beste high-end Beats-koptelefoons is het Solo Pro-model.

Verkrijgbaar in matte kleuren (blauw, rood, lichtblauw, ivoorwit, zwart en grijs), onderscheiden zich van andere modellen door hun ergonomie en bruikbaarheid. Onder de belangrijkste functies vinden we zelfs automatisch in- en uitschakelen met het openen en sluiten van de koptelefoon zelf.

Het geluid is van uitstekende kwaliteit en naast de actieve onderdrukking van omgevingsgeluid vinden we nog een modus, Transparantie genaamd, waarmee we de geluiden om ons heen kunnen laten filteren, zonder af te zien van uitstekende audiokwaliteit. Een andere optie is het delen van audio, of de mogelijkheid om twee koptelefoons (of oortjes) met hetzelfde apparaat te combineren en liedjes en andere multimediabestanden te delen.

Ondanks de uitstekende geluidskwaliteit zijn ze minder geschikt voor langdurig gebruik vanwege het gewicht van 267 gram en de noodzaak om de punten waar het paviljoen op rust, die het oor niet volledig bedekt, lucht te laten krijgen.

Wat opvalt is de goede batterijduur

Opgemerkt moet worden dat we bij de Solo Pro’s niet de mogelijkheid hebben om de koptelefoon via een kabel op de smartphone aan te sluiten, maar uitsluitend via bluetooth. In feite vinden we in de verpakking, naast het apparaat, alleen de behuizing en de USB-oplaadkabel met type A-uitgang.

Benefits

 • Ruisonderdrukking en transparantie
 • Autonomie tot 40 uur
 • Mooi en ergonomisch design

Disadvantages

 • Niet geschikt voor continu gebruik
 • Maak alleen verbinding via Bluetooth

De Solo3 Wireless uit de Beats byDre-lijn is de beste Beats-koptelefoon voor langdurig gebruik, dankzij de zachtheid en vulling van de oorkussens. Bovendien stelt het eenvoudige en ergonomische ontwerp ons in staat om ze in alle comfort op te vouwen en te dragen. We houden van de stevige behuizing om het risico op breuk bij plotselinge bewegingen te beperken.

Met een gewicht van 215 gram en een on-ear structuur is de Beats Solo3 Wireless koptelefoon een aanrader voor wie een goede geluidsbalans wil. Vooral voor R’n’B en Pop is luisteren boeiend, met de aanwezigheid van vrij uitgesproken bas. Minder geschikt in plaats daarvan voor wie liever neutraal luistert.

Dankzij de beamforming microfoon hebben we zelfs tijdens gesprekken een uitstekende en heldere geluidskwaliteit. Bovendien, hoewel de ruisonderdrukkingsfunctie niet aanwezig is, filteren de paviljoens en de tweede microfoon achtergrondgeluiden, waardoor de meer indringende geluiden worden verminderd.

Qua connectiviteit vinden we de USB-oplaadkabel van USB-A naar USB micro-B, dus als je de koptelefoon via jackkabel op het apparaat wilt aansluiten en Bluetooth klasse 1 opgeeft, zul je die zelf moeten aanschaffen.

De Beats Solo3 Wireless-hoofdtelefoon is compatibel met zowel iOS als Android en in een mum van tijd oplaadbaar dankzij de Fast Fuel-functie. Een volledige lading duurt slechts een uur. Bovendien is de gegarandeerde autonomie 40 uur, met een LED-indicator bij de aan/uit-knop om het batterijniveau onder controle te houden.

Er zijn twee soorten kleuren beschikbaar, de standaard (zwart, rood, roségoud, satijngoud en satijnzilver) en de Club-collectie die drie tinten combineert, in gele, rode, witte en blauwe versies.

Benefits

 • Gemakkelijk draagbaar en licht
 • Duidelijke audio voor oproepen

Disadvantages

 • Geen ruisonderdrukking

Als je op zoek bent naar de beste budget Beats-hoofdtelefoon, kan de Beats Flex een goede optie zijn, met Bluetooth-technologie om de wirwar van kabels te elimineren en comfortabel voor langdurig gebruik.

Het model is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en geel. De Flex-Form-kabel is zacht om bewegingsvrijheid te bieden, zelfs tijdens sportieve activiteiten, en we hebben oortelefoonhoezen in 4 verschillende maten voor stabiliteit en comfort tijdens het luisteren.

De magnetische oortelefoons hebben een automatische afspeel- / pauzefunctie om het afspelen te stoppen wanneer we ze uit het oor halen en ze om de nek laten zitten en hervatten wanneer we ze weer inbrengen. Autonomie garandeert tot 12 uur luisterplezier en snel opladen gaat via een USB-C-kabel.

De ingebouwde microfoon vermindert automatisch omgevingsgeluiden van buitenaf om ervoor te zorgen dat onze stem duidelijk is tijdens gesprekken. Er is echter geen speciale functie voor ruisonderdrukking.

Een andere handige functie is “Audio Sharing” om tegelijkertijd naar inhoud te luisteren op een andere Beats-koptelefoon of op AirPods. Bovendien kunnen we profiteren van de geïntegreerde bedieningselementen om de stemassistent te activeren, te bellen en van nummer te wisselen.

Benefits

 • Play/Pauze-functie
 • Autonomie 12 uur
 • Compatibel met iOS en Android

Disadvantages

 • ANC afwezig

In de lijn van Beats By DrDre sportversie-oortelefoons vinden we de Power Beats 3, geclassificeerd als een van de beste Beats-hoofdtelefoons uit het middensegment voor sport. Met een gestroomlijnd ontwerp en verstelbare standaarden zijn ze gebouwd om water en transpiratie te weerstaan.

In tegenstelling tot het Power Beats Pro-model bereikt de batterijduur tot 15 uur luisterplezier (tegenover 9 uur) met een krachtig geluid, een uitgebalanceerde bas en behoorlijke geluidsisolatie. Bovendien wordt dankzij de twee beamforming-microfoons en de versnellingsmeter onze stem gedetecteerd terwijl we in gesprek zijn en wordt omgevingsgeluid geblokkeerd.

De hoofdtelefoon is verbonden door een draad met een magneet in de nek, wat zorgt voor meer stabiliteit als een oortelefoon wordt verwijderd. Ze zijn alleen te koppelen via Bluetooth klasse 1, met een groot bereik, en niet via kabel.

Met de geïntegreerde commando’s op de oortelefoon (“b” -toets) kunnen we bellen, muziek wijzigen en de Siri-spraakopdracht activeren. Bovendien vinden we boven het oortje de sleutel om het volume te verhogen en te verlagen, waardoor we de telefoon altijd in onze zak kunnen houden, zelfs tijdens het sporten.

In het pakket vinden we de oortelefooncovers in 4 verschillende maten, bliksem naar USB-A-kabel om op te laden en hoesje. Aangezien deze laatste een tas is, is deze niet erg geschikt bij turbulent transport, stoten of vallen.

Er is Fast Fuel-opladen en de Apple W1-chip (vorige versie van de H1-chip) voor directe en langeafstandsverbindingen. De beschikbare kleuren zijn: zwart, wit en rood. Een andere functie is het delen van audio, waarmee u twee hoofdtelefoons op hetzelfde apparaat kunt aansluiten.

Benefits

 • Tot 15 uur luisterplezier
 • Bestand tegen water en zweet
 • Helder en gebalanceerd geluid

Disadvantages

 • Zacht hoesje
 • Geen ruisonderdrukking

De Beats EP is het ideale model voor wie op zoek is naar het beste instapmodel Beats on-ear hoofdtelefoon en geen behoefte heeft aan draadloze connectiviteit. Deze koptelefoon kan in feite alleen via een kabel op een apparaat worden aangesloten. Gezien de afwezigheid van een batterij, heb je echter de mogelijkheid om onbeperkt naar muziek te luisteren.

Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn ze ideaal om mee te nemen en voor thuisgebruik. Het enige minpunt is de draagtas met zachte textuur, die daarom een minimum aan aandacht nodig heeft.

Met een minimalistisch, resistent en compact on-ear design is deze Apple-hoofdtelefoon ultralicht, maar tegelijkertijd versterkt met roestvrij staal. De houder is verticaal verstelbaar om beter aan te sluiten op de vorm van het hoofd. De beschikbare kleuren zijn rood, wit, zwart en blauw en compatibiliteit is mogelijk met zowel iOS als Android.

Er is geen ruisonderdrukking, maar de gecoate oorkussens bieden een hoog niveau van comfort en behoorlijke geluidsisolatie. Het geluid is helder, met gebalanceerde frequenties, krachtig volume en niet te opdringerige bas.

Op het snoer vinden we het RemoteTalk-commando met geïntegreerde microfoon om oproepen, volume, muziekschakelaar en Siri-spraakbesturing te bedienen.

Benefits

 • Goed gekalibreerd geluid
 • Compatibel met zowel iOS als Android
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Disadvantages

 • Geen draadloze verbinding
 • Geen ruisonderdrukking

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.