De Beste Goedkope Xiaomi Telefoons in 2023

We zouden kunnen discussiëren of dit het perfecte artikel is voor je vriend die altijd zegt: mijn Xiaomi doet hetzelfde en het kost me erg goedkoop. Gedeeltelijk is hij niet zonder reden, aangezien we je in 2023 de beste goedkope Xiaomi-telefoons laten zien, die redelijk goed presteren met een zeer beperkte prijs. Kom op, wat is de essentie van het merk geweest.

Het is waar dat Xiaomi-terminals volledig in de categorie van de beste telefoons met de beste prijskwaliteit vallen, dus het is niet moeilijk om te kiezen uit het brede aanbod aan terminals van het geweldige Chinese merk. Daar kunnen we de reden van uw vriend niet wegnemen, zodat u hem kunt weerleggen, we laten u een lijst met telefoons achter en verlengen zo de discussiemiddag iets langer.

Hij zal het zeker met je eens zijn en er zal voor jullie beiden een sfeer van welzijn worden gecreëerd waarvan we bijna zouden kunnen zeggen dat het je vriendschap voor altijd zou bezegelen. Maar goed, dit zijn slechts aannames, wat iets tastbaars is, is de volgende lijst die we u aanbieden om een ​​terminal te kopen tegen een zeer goede prijs.

In deze selectie vind je merken die binnen Xiaomi vallen, zoals Redmi en Poco. Het Chinese bedrijf diversifieerde zijn weddenschappen om niet alle “eieren in hetzelfde mandje” te hebben en zo een groter publiek te bereiken. Een vrij nauwkeurige beweging om de verschillende weddenschappen van het bedrijf te kunnen onderscheiden. Zowel Xiaomi, Redmi als de nieuwste aanwinst, POCO, zijn het waard geweest om een ​​echte club fans te genereren die dol zijn op de producten van de Aziatische reus.

Xiaomi Redmi 10 5G Xiaomi Redmi 10 5G Read More Bekijk op Amazon
Xiaomi Redmi Note 11 Xiaomi Redmi Note 11 Read More Bekijk op Amazon
POCO X3 NFC POCO X3 NFC Read More Bekijk op Amazon
Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 10C Read More Bekijk op Amazon
Poco M4 Pro 5G Poco M4 Pro 5G Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 5 De Beste Goedkope Xiaomi Telefoons in 2023 Reviews

We beginnen sterk met de mid-range van Xiaomi-vlag met deze Redmi 10 5G. Ja, het is een van de terminals die medio 2021 werd gelanceerd, maar in 2023 blijft het een van de meest aanbevolen terminals, zowel voor functies als voor zijn prijs, omdat het op zijn eigen verdiensten op de lijst van de beste Xiaomi-telefoons van deze anus.

Een bestseller binnen de Xiaomi-familie die goede recensies heeft gekregen van gebruikers en natuurlijk van ons. De materialen zijn gemaakt van plastic om kosten te besparen, maar wees voorzichtig, het voelt niet slecht in de hand. Hier weet Xiaomi heel goed met de eindes te spelen, zoals in andere voorstellen gebeurt. Als u snel onze telefoons vergelijking bekijkt, ziet u soortgelijke voorstellen.

De Redmi 10 5G heeft een ontwerp dat ons al heel vertrouwd is en met algemene afwerkingen die erg goed in de hand en in het zicht liggen. Hoewel het ook moet worden gezegd dat het een beetje zwaarder is, maakt het schermformaat van 6,5 inch het comfortabel bekijken van elk type inhoud goed.

Welnu, als de presentaties eenmaal zijn voltooid en u op zoek bent naar een goedkope Xiaomi-telefoons en dat meer dan de materialen, zijn de punten met betrekking tot de camera, de luidsprekers en de connectiviteit echt belangrijk voor u. Let op, want naast dat we voor een van de goedkope Xiaomi-telefoons staan, zitten we ook in de meest complete.

Als jij degenen bent die het gebruiken om games te spelen in je vrije tijd, kun je rustig spelen zonder je zorgen te maken over de batterij, aangezien deze 5.000 mAh bevat en de processor het redelijk goed aankan voor wat we normaal gebruik zouden kunnen noemen. Als we normaal zeggen, komt het erop neer dat je jezelf niet wijdt aan het bewerken van video’s met een groot volume of applicaties die veeleisend gebruik maken van de processor. Voor al het andere presteert het perfect.

50Mp hoofdcamera, stereospeakers die echt goed klinken, infrarood, USB-C, koptelefoonpoort en 5G-verbinding. Kom op, het is completer en goedkoper dan het menu van een wegrestaurant. We staan ​​​​erop dat het voor ons een van de beste opties blijft en daarom moeten we het op deze lijst opnemen.

Wat betreft opslag vinden we twee versies (64 en 128 GB) en een slot voor een microSD-kaart. Hierdoor kun je een goedkopere versie kiezen en als je later de capaciteit moet vergroten, kun je dat doen met een microSD-kaart voor een goede prijs.


Een van de nieuwste toevoegingen aan het Redmi-assortiment en dat wordt gepostuleerd als de koning van telefoons onder de 200 euro in 2023. We hebben te maken met een referentietelefoon binnen zijn assortiment en het is geen wonder dat we zelfs zouden kunnen zeggen dat het de beste telefoons minder is dan 200 euro. Het evenwicht dat en de vaardigheid waarin hij zich dagelijks gedraagt, geven hem gelijk.

De Xiaomi Redmi Note 11 ligt erg goed in de hand met een zeer licht gewicht, ondanks dat hij wat lang is (op de foto’s bedriegt hij veel). Het ontwerp onderscheidt zich niet van alle modellen, maar het biedt wel een zeer elegante en discrete behuizing, net als de achterkant.

Dit bevat, in tegenstelling tot andere voorstellen, een coating om geen sporen op de vingers achter te laten. Ja, er is iets merkbaar, maar het heeft niets te maken met andere terminals die andere soorten afwerkingen bieden die er aan het eind van de dag nogal vies uitzien. Hier is niet het geval.

Ja, de Redmi Note 11 voldoet redelijk goed qua ontwerp en beveiliging. Dit biedt een vingerafdruklezer aan de zijkant van de telefoon en gezichtsontgrendeling op de camera aan de voorkant. Beide reageren erg snel, vrijwel onmiddellijk.

Het enige nadeel (dit is al op persoonlijke titel), is dat we graag de vingerafdruklezer onder het scherm hadden gehad. Maar goed, voor deze prijs kun je niet alles vragen. Toch staan ​​​​we erop dat het echt goed werkt en dat we geen “vertraging” zullen merken wanneer we het gebruiken.

De fotografische sectie vervult haar missie. Misschien is het niet de telefoon die we zouden nemen om foto’s te maken van een communie, maar ach, hij verdedigt zichzelf en reageert correct, behalve bij weinig licht. De nacht past niet zo goed bij de foto- en videocamera, maar om eerlijk te zijn, als je geen gebruiker bent die veel aandacht besteedt aan witbalans, zul je blij zijn met de resultaten.

We benadrukken positief de opslaguitbreiding via een microSD-kaart en een zeer correcte batterijautonomie om normale praktijken uit te voeren (spelen, sommige video’s bekijken, sommige games…) met dit gebruik moet je de oplader pas gedag zeggen als je het kussen bezoekt .


Een van de merken die altijd verrast met zijn ontwerp en prestaties tegen een zeer lage prijs, is zonder twijfel POCO, en dat zien we terug in de POCO X3 NFC. Een terminal die al heel lang bij ons is en die momenteel nog steeds een van de beste opties is in goedkope Xiaomi-gsm’s.

We benadrukken het deel van het ontwerp voor hoe opvallend het is, hoewel dit niet wordt getranscribeerd in de sensatie die we waarnemen wanneer we het gebruiken. Het is niet dat het van slechte kwaliteit is, maar als je het ziet, krijg je een schok van sensaties als je het in je hand houdt. Dit zou geen reden moeten zijn om voor het ene of het andere model te kiezen, maar u moet het wel weten.

Twee punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van deze terminal, hij onderscheidt zich veruit in prestaties en batterij in vergelijking met andere concurrenten in zijn assortiment. Tijdens de tests die we hebben uitgevoerd, kunnen we alleen maar zeggen dat het ons een terminalschandaal lijkt voor deze prijs en dat het zich zo goed gedraagt ​​gedurende de hele tijd dat de analyse heeft geduurd.

Kom op, we hebben de oplader bijna de hele dag niet nodig gehad. Sommigen konden de batterij zelfs zonder problemen verlengen tot twee volle dagen. Een lader die in de doos zit met een capaciteit van 33W is niet slecht maar ook niet de snelste op de markt. Maar nogmaals, we dringen aan op de prijs.

Het scherm geeft alle inhoud op spectaculaire wijze weer, een van de beste in zijn segment dankzij 120Hz. Ja, het heeft een normaal paneel, maar het is een verversingssnelheid van 120 Hz die het naar een hoger niveau tilt.

Het biedt een zeer strak ontwerp aan de voorkant met een camera aan de voorkant precies in het midden van het scherm. Hier over smaken, kleuren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan dat dit erbij staat, wij denken dat het deze keer een zeer goede keuze is. Het ziet er niet slecht uit, dus we gaan onszelf voor de gek houden, het is ook geen erg brede opening, dus het verbergt vrij goed tijdens gebruik.

Wat connectiviteit betreft, hebben we de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken, maar beide in 4G. Hier hebben we niet de mogelijkheid om een ​​5G-signaal te gebruiken, maar laten we eerlijk zijn, het 5G-netwerk is nog niet volledig van de grond gekomen op ons grondgebied. Als u dit feit niet belangrijk vindt, is dit een voordeel voor de schaal.

In ieder geval lijken de snelheden die de operators momenteel bieden erg op die van 4G, dus we zien het niet als een negatief punt. In plaats daarvan zijn we van mening dat het met NFC compenseert om met dezelfde technologie acties uit te voeren zoals betalingen in vestigingen of geautomatiseerde stickers te activeren. Op dat laatste is er een enorm scala aan mogelijkheden, maar dat is weer een heel ander onderwerp.


We worden geconfronteerd met een van de meest betaalbare telefoons van Xiaomi, de Redmi 10C. Een telefoon die enige twijfel heeft veroorzaakt, maar ook onze steun heeft om op deze lijst te staan. Het is niet beter, dat hebben we je al verteld, aangezien het gericht is op een heel specifieke sector die op zoek is naar een eenvoudige en toegankelijke terminal. Het weegt heel weinig vanwege de materialen die bij de constructie zijn gebruikt, dus dit zou een pluspunt zijn als we normaal gesproken geen riemen op spijkerbroeken dragen.

Qua design heeft het merk natuurlijk best goed gewerkt, want de telefoon is mooi, we gaan onszelf niet voor de gek houden. Maar het laat zien, ja, het laat zien dat ze plastic hebben misbruikt voor praktisch het hele lichaam van de terminal. Is dit erg? helemaal niet, dat zou het in ieder geval niet moeten zijn voor deze prijsklasse, maar het gevoel in de hand is niet zo prettig als we zouden willen.

Maar goed, het algemene ontwerp is erg mooi, alles moet gezegd worden. Het achterste deel biedt een zeer royale cameramodule en is naar linksboven gericht. Hierdoor is de terminal meer aanwezig als we hem op straat dragen. Hier kunnen we hem niet veel weerleggen, want we staan ​​erop dat POCO heel goed aan het ontwerp heeft gewerkt. Toch komt het misschien op de lijst met de beste low-end telefoons.

Het scherm dat erin is verwerkt, is correct, het blinkt niet uit in de meeste aspecten, maar het ziet er goed uit, net als je antwoord. Wat niet vergelijkbaar is, is de audio. Vreemd genoeg wordt het luid, heel hard gehoord, maar aan de andere kant is de kwaliteit niet een van de beste, daarom schokt het opvallend als we inhoud willen reproduceren. Dat wil zeggen, we zien het goed op zijn scherm, meer dan correct, maar met audio die er überhaupt bij hoort.

Waar ze sinds POCO misschien ook niet erg succesvol zijn geweest, is met de gebruikerservaring op algemeen niveau. De resultaten zijn niet de meest vloeiende die we konden vinden in andere telefoons in dezelfde prijsklasse. Als je erover denkt om deze telefoon te kopen om te spelen, verwachten we al dat dit niet de beste optie zal zijn, maar ach, deze POCO denkt er niet aan. We staan ​​erop dat het gebruik ervan gericht is op een veel basaal niveau.

Voor alles wat het samenstelt, is het een aan te bevelen telefoon? Het antwoord is ja. Ja, zolang u het gebruikt waarvoor het is ontworpen, voor wat amusement en om dagelijkse activiteiten minder veeleisend te maken. Voor deze taak heb je geen enkel probleem en het kan zelfs een zeer aangename ervaring zijn dankzij het scherm en het lichte gewicht.


Geweldig product qua kwaliteit-prijs met afmetingen die al bekend zijn en die we standaard zouden kunnen noemen. We houden van het ontwerp, hier stelt POCO niet teleur, zowel visueel als aanvoelend. We zouden kunnen zeggen dat het een van de beste ontwerpen is die we van het Chinese bedrijf hebben gezien. De achterkant bedriegt natuurlijk. Nee, we hebben geen vijf camera’s in die grote module vergezeld van het logo van het merk, maar de waarheid is dat het raak is.

Het kleurenpalet van de POCO M4 Pro 5G is om risico’s te nemen en de aandacht te trekken. Ja, we hebben de blauwachtige kleur geanalyseerd die erg elegant en spectaculair is, maar een KLEIN is om ermee te pronken, om de aandacht te trekken, om er trots op te zijn met die grote achterste module, dus we raden een helderdere kleur aan, zoals al klassiek geel.

Wat de prestaties betreft, is praktisch alles goed nieuws, zowel wat betreft het gebruik met populaire applicaties en sommige games, als wat betreft de batterijduur. Zoals gebruikelijk in het POCO-assortiment, kun je er praktisch een hele dag mee doorbrengen zonder je zorgen te maken over de oplader. Of beter gezegd, bijna zonder te kijken vertrekken of de batterij 100% is, een genot.

Het multimediagedeelte van de POCO M4 Pro 5G is in alle opzichten een zeer positieve ervaring. In veel gevallen is dit gedeelte meestal wat delicater, aangezien merken, door een goedkope terminal aan te bieden, meestal geen schermen met een hoge algehele verhouding inbouwen, maar deze keer zijn we erg blij met de resultaten.

Als kers op de taart zouden we zeggen dat de kijkhoeken misschien iets minder zijn dan verwacht. Dit heeft zijn positieve standpunt, want als we met het openbaar vervoer reizen, zullen de ogen van anderen het niet gemakkelijk hebben om over onze inhoud te roddelen. Samenvattend staan ​​we in grote lijnen voor een goed panel maar met die nuance.

De geluidskwaliteit is niet uitmuntend. Het klinkt goed, ja. Het is goed, ja, maar het kijken naar een film met de ingebouwde luidsprekers kan de gebruikerservaring niet zo positief maken als we zouden willen. Het is duidelijk dat we te maken hebben met een toegangstelefoon, dus we moeten duidelijk zijn over dit concept, aangezien we het hebben over zeer goedkope en gebalanceerde terminals op algemeen niveau.

Wat ons niet al te veel heeft overtuigd, is het gedeelte over video-opname. We hebben geen 4K-resolutie (hij heeft die ook niet nodig) maar over het algemeen is het een opname die niet verliefd wordt. Het voldoet, ja, het voldoet aan zijn missie, maar tot op dat punt, zonder om iets meer te vragen. We zouden het kunnen noemen voor omstandigheden of voor iets eenvoudigs, als u op zoek bent naar een camera om uw beste familieherinneringen op te slaan, is dit misschien niet de beste optie.


Conclusie:

Het instapbereik van Xiaomi heeft meestal wat licht en schaduw op algemeen niveau. We kunnen goede prestaties en een goede autonomie vinden, maar misschien kunnen de camera’s in sommige modellen meer verbeteren. Natuurlijk worden we geconfronteerd met zeer concurrerende prijzen, dus we moeten het gebruik dat we eraan gaan geven afwegen om de minder aantrekkelijke punten niet te veel op te merken.

Frequently Asked Questions

Zijn Xiaomi-telefoons echt zo goed?

De waarheid is dat ja, zolang u weet dat u een terminal op instapniveau aanschaft. Xiaomi wordt gekenmerkt door het aanbieden van goede ontwerpen met sterk geoptimaliseerde prestaties. Natuurlijk zijn er hier punten die een beetje kunnen haperen, zoals het geval is met camera’s die hun missie vervullen, maar we moeten niet te veeleisend zijn met de resultaten.

Is de Redmi hetzelfde als de Xiaomi?

Het merk Redmi is van Xiaomi. Xiaomi lanceerde een reeks producten met de naam Redmi dankzij de goede ontvangst van het publiek in specifieke telefoons modi. Een beweging die voor verwarring kan zorgen maar die de steun heeft van het moederbedrijf Xiaomi.

Houdt de batterij van goedkope Xiaomi het overdag goed vol?

Deze terminals zijn ontworpen voor niet veeleisende gebruikers, als je ook de categorie gebruikers betreedt met zeer intensief gebruik, heb je geen problemen met de batterijduur. Over het algemeen gedragen ze zich erg goed.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.