Weet je niet wat je je vriendin moet geven op Valentijnsdag? Kijk eens naar deze Xiaomi Civi 2 Hello Kitty

Valentijnsdag nadert, want volgende week wordt het al gevierd en zoals gewoonlijk maken de winkels op deze data van de gelegenheid gebruik om producten rond dit thema te tonen. Op Valentijnsdag kunnen we ervoor kiezen om een ​​ervaring met onze partner te delen of ze iets te geven dat ze leuk vinden. Voor Xiaomi komt het perfecte cadeau in de vorm van de Civi 2 Hello Kitty-smartphone, een limited edition die net voor Valentijnsdag 2023 exclusief in China werd gelanceerd.

Beslissen welke mobiele telefoon u vandaag wilt kopen, is een behoorlijk gecompliceerde taak geworden, aangezien we honderden modellen hebben om uit te kiezen. Als we qua hardware niet up-to-date zijn en dat het min of meer krachtig is, is het waarschijnlijk hoofdpijn om zoveel specificaties te zien. Voor sommige mensen die geen tijd willen besteden aan het zoeken naar verschillende gsm’s, hun kenmerken en ze vergelijken, komt de esthetiek door de ogen binnen. Hier wint in principe het ontwerp van de mobiel, dat de camera en het vermogen redelijk zijn en natuurlijk een passende prijs. Door gebruik te maken van het feit dat Valentijnsdag nadert, heeft Xiaomi nu een gelimiteerde editie onthuld op basis van Hello Kitty , die we in detail zullen zien.

Xiaomi lanceert zijn Civi 2 Hello Kitty, een exclusieve limited edition voor China

Weet je niet wat je je vriendin moet geven op Valentijnsdag

Xiaomi is een bekende fabrikant van smartphones en tientallen andere apparaten. Dit is in staat om zeer competente producten op de markt te brengen tegen een redelijk redelijke prijs. Hoewel zijn apparaten meestal een esthetiek van het merk hebben, heeft hij deze keer besloten om samen te werken met Hello Kitty. Daarnaast heeft hij de Xiaomi Civi 2 Hello Kitty Fashion Limited Edition gemaakt, ja, een hele lange naam. Alles om een ​​mobiel te zien die identiek is aan de originele Civi 2, behalve het ontwerp op de achterkant. Zoals we hier kunnen zien, bevat het een gezeefdrukt logo van de populaire kat en rode accenten op de camera.

Het bedrijf beweert dat de originele kleur van de hoofden van Hello Kitty op de rug bijna transparant is, maar bij blootstelling aan de zon roze wordt. Dit alles herinnert ons aan een esthetiek die Valentijnsdag waardig is, een feestdag die gewoonlijk wordt gevierd in westerse landen. Xiaomi heeft echter besloten om het exclusief in China te lanceren, waar ze hun eigen Chinese Valentijn hebben genaamd Qi Xi, die pas op 22 augustus 2023 zal worden gevierd.

Hij heeft een Snapdragon 7 Gen 1, 12 GB RAM en kost 384 euro

Deze merkwaardige Xiaomi Civi 2 Hello Kitty is vandaag 9 februari te koop aangeboden en is beschikbaar met een enkele configuratie om uit te kiezen. We hebben het over een smartphone die is uitgerust met een 6,55-inch AMOLED-scherm op 120 Hz en een Snapdragon 7 Gen 1 SoC . Wat de camera betreft, deze heeft een Sony IMX766-hoofdsensor met 50 megapixels , dus qua kwaliteit en kracht lijkt hij op een standaard middenklasse. Het is ook uitgerust met 12 GB RAM en 256 GB opslag en qua batterij heeft het 4.500 mAh vergezeld van 67 W snel opladen .

Het meest merkwaardige is misschien om de marketing van Xiaomi op zijn website te zien, waar het de moeite waard is om te zeggen dat als je meer details over de mobiel wilt, we je uitnodigen om een ​​kijkje te nemen. Vergeet niet dat het alleen in China te koop is, het kost 2.799 yuan, wat overeenkomt met ongeveer 384 euro .

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.