De 7 Beste Laser printer voor Thuis van 2023

Het vinden van de beste laserprinter voor thuis is een kwestie van het selecteren van een apparaat dat het juiste volume, de juiste snelheid en functionaliteit heeft voor uw behoeften. We raden aan te kijken naar printers met een verwerkingssnelheid die een afdruksnelheid van ten minste 20 ppm kan halen. Overweeg ook printers die high-capacity cartridges kunnen gebruiken en de capaciteit van hun papierlade kunnen uitbreiden voor meer veelzijdigheid en verhoogde efficiëntie. Als je kopieer- en scanfunctionaliteit nodig hebt, kijk dan naar multifunctionele en alles-in-één modellen, aangezien dit enkele van de beste printers zijn.

Na het onderzoeken van honderden beoordelingen van printers met verschillende prijsklassen en functionaliteit, is onze beste keuze de HP Color LaserJet Pro MFP M479FDW vanwege zijn fantastische alles-in-één functies, hoge prestaties en gebruiksgemak, inclusief geweldige connectiviteitsopties. Blijf hierover en onze andere topkeuzes lezen om meer te weten te komen over de beste laser printers die momenteel op de markt zijn.

 HP Color LaserJet Pro MFP M479FDW HP Color LaserJet Pro MFP M479FDW Read More Bekijk op Amazon
Brother MFC-L2750DW Brother MFC-L2750DW Read More Bekijk op Amazon
Brother HL-L2350DW Brother HL-L2350DW Read More Bekijk op Amazon
HP LaserJet Pro M255DW HP LaserJet Pro M255DW Read More Bekijk op Amazon
Brother MFC-L3750CDW Brother MFC-L3750CDW Read More Bekijk op Amazon
LEXMARK B2236DW LEXMARK B2236DW Read More Bekijk op Amazon
 HP LaserJet Pro M15W HP LaserJet Pro M15W Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 7 De 7 Beste Laser printer voor Thuis van 2023 Reviews

De HP Color LaserJet Pro is een geavanceerde all-in-one kleurenlaserprinter met veel functies die is ontworpen voor modern gebruik. Het heeft een fantastisch kleurentouchscreen met aanpasbare snelkoppelingen, dual-band wifi, Bluetooth en nog veel meer.

Deze HP is een fantastische laserprinter uit het middensegment die erin slaagt alle functies te bevatten waar u om kunt vragen, waardoor het onze eerste keuze is als de beste alles-in-één laserprinter. Het geeft gebruikers de flexibiliteit om in kleur te printen, scannen, kopiëren, faxen en zelfs e-mailen. Het grote 4,3-inch kleurentouchscreen is een uniek kenmerk dat het moderne ontwerp van de printer illustreert. U kunt de snelkoppelingen van de interface aanpassen aan uw workflow. De printer heeft ook snelle, betrouwbare dual-band Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteitsopties en gebruikerscontrole- en beheeropties via de HP Smart App.

Nadat u een afdruktaak hebt verzonden, verschijnt uw eerste pagina in slechts 9,3 seconden en produceert u met een respectabele snelheid van 28 pagina’s per minuut in zowel zwart-wit als kleur. Als u op zoek bent naar maximale snelheid en efficiëntie, zult u dol zijn op deze HP’s single-pass automatische documentinvoer voor 50 vel. Hierdoor kunnen gebruikers dubbelzijdige documenten in één keer scannen, kopiëren, e-mailen en faxen, waardoor het verwerken van grote hoeveelheden vellen zo eenvoudig mogelijk wordt. Vergelijk dat eens met de print-, kopieer-, scan- en faxfunctionaliteit van de beste all-in-one printer.

Benefits

 • Naadloze connectiviteit met mobiele apparaten
 • Papierlade uitbreidbaar tot 550 vel

Disadvantages

 • Kleurencartridges een beetje prijzig

Wanneer productie essentieel is, produceert deze Brother-printer een lasersnelheid van 36 ppm met een papierinvoercapaciteit van 250 vel en een automatische documentinvoer van 50 vel. De tonercartridges met hoge capaciteit kunnen tot 3.000 pagina’s produceren voordat ze worden vervangen.

Alleen al vanwege zijn prestaties en functies verdient deze printer een eervolle vermelding, maar hij heeft ook een geweldige prijs voor zijn klasse en lage bedrijfskosten. De snelheid van het apparaat spreekt voor zich met 36 ppm. Extra functies zoals de tonerbespaarstand, automatisch dubbelzijdig kopiëren en scannen in één doorgang en de mogelijkheid om high-capacity tonercartridges te gebruiken, maken deze laserprinter uiterst efficiënt. Deze beste printer voor een klein bedrijf kan een geweldige optie zijn om kantoorafdrukken efficiënter te maken.

Omdat het een monochrome laserprinter is, zijn de bedrijfskosten in de loop van de tijd laag, vooral wanneer u ervoor kiest om high-capacity cartridges te gebruiken die maar liefst 3.000 documenten produceren. Brother dacht ook goed na over de connectiviteitsopties die deze printer biedt, vooral als het gaat om cloudservices. Met het ingebouwde touchscreen print je van en scan je naar grote cloudservices als Dropbox, Google Drive en OneNote. U kunt ook profiteren van de functie “Scannen naar Office”, waarmee u een gescand document kunt converteren naar een bewerkbaar bestand in Word, Excel of Powerpoint. Vergelijk dat eens met de beste dubbelzijdige printer, die een automatische documentinvoer voor 35 vel heeft waarmee dubbelzijdig scannen en kopiëren een fluitje van een cent wordt.

Benefits

 • Directe toegang tot clouddiensten
 • Lage onderhouds- en bedrijfskosten

Disadvantages

 • Invoerlade is niet uitbreidbaar

Als u geen kleur nodig heeft, biedt deze zwart-witprinter van Brother fantastische afdrukprestaties met een afdruksnelheid van 32 ppm, automatisch dubbelzijdig afdrukken en een lade voor 250 vel, alles in een compact 14-inch ontwerp.

De Brother HL-L2350DW is uniek in zijn ontwerp omdat het een papiercassette met hoge capaciteit bevat en een handmatige invoer voor speciale media in een zeer kleine eenheid. Het is het perfecte formaat om in uw kantoor of thuis op te bergen zonder in te leveren op de snelheid en efficiëntie van grotere, duurdere laserprinters. Daarom is het de beste zwart-witlaserprinter, want je hebt nog steeds hoge afdruksnelheden van 32 ppm, automatisch dubbelzijdig afdrukken en een hoge capaciteit van je papieropslag en tonercartridges.

U kunt tot 3.000 documenten produceren met één cartridge met hoge capaciteit, waardoor u indrukwekkend lage operationele kosten kunt realiseren en die lang meegaat. Brother heeft ook een ingebouwde tonerbespaarstand die u eenvoudig kunt inschakelen om nog efficiënter te printen. Doordat de unit compact is, is ook het onderhoud minimaal. Hoewel deze printer alleen printen is, biedt hij robuuste connectiviteitsopties, te beginnen met 802.11 b/g/n draadloze technologie, hi-speed USB 2.0 en directe wifi. Maak verbinding met uw mobiele apparaat via AirPrint, Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan, Mopria en meer. En wat dacht je van de beste draadloze printer die de meest veelzijdige verbindingsopties, buitengewone prestaties en afdrukkwaliteit biedt?

Benefits

 • Tot 3.000 pagina's met één cartridge
 • Papiercassette voor 250 vel en handmatige invoer

Disadvantages

 • Geen scanner of kopieerapparaat Minimale ingebouwde bedieningselementen

Deze HP LaserJet printer geeft uw thuiskantoor professionele prestaties zonder veel geld uit te geven of te veel ruimte in te nemen. Het heeft alle functies van een multifunctionele laserprinter die u nodig heeft om efficiënt te werken, maar ook meer geavanceerde zoals een sterke beveiliging om uw gevoelige gegevens te beschermen.

Uw kantoorpersoneel hoeft niet te worstelen met een inkjetprinter wanneer u de HP LaserJet Pro M255DW voor een fatsoenlijke prijs kunt krijgen met printsnelheden tot 22 ppm. U kunt direct uit de doos tot 800 afdrukken voordat u de meegeleverde HP LaserJet zwarte cartridge vervangt, en als u dat doet, kiest u voor de high-capacity toner die tot 2500 pagina’s per stuk produceert.

De capaciteit van de invoerlade van 250 vel van dit model is indrukwekkend, hoewel hij met zijn afmetingen van 15,4 x 16,5 inch wel wat ruimte in beslag neemt. Het heeft ook een fatsoenlijk formaat 2,7-inch touchscreen. Het is altijd goed om van tevoren onderzoek te doen naar compatibiliteit, bijvoorbeeld als u een Mac-gebruiker bent en op zoek bent naar Mac-compatibele printers. U kunt ook profiteren van de goed ontworpen en geïntegreerde HP Smart App die printen ook een fluitje van een cent maakt. Als u meer functies uit uw printer wilt dan alleen dagelijks printen, overweeg dan de beste printer voor warmteoverdracht die kan kopiëren, scannen, printen en faxen, in een alles-in-één.

Benefits

 • Draadloos printen in kleur Jet
 • Intelligentie levert printers van hoge kwaliteit

Disadvantages

 • Draadloze connectiviteit kan bugs bevatten

Deze Brother-printer maakt dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren uitzonderlijk eenvoudig en snel met een grote single-pass automatische documentinvoer en een invoerlade voor 250 vel. Dankzij het slim ontworpen LCD-scherm pas je je afdrukinstellingen snel aan.

Verdubbel uw efficiëntie bij het werken met dubbelzijdige documenten met deze Brother-laserprinter, onze keuze als de beste duplex-laserprinter. U krijgt niet alleen flexibele papierverwerking dankzij een primaire papierlade voor 250 vel en een automatische documentinvoer voor 50 vel voor het kopiëren, scannen en faxen van meerdere pagina’s. Dit is meer dan de meeste automatische invoerladen gewoonlijk bevatten. Duplexprinters zoals deze maken dubbelzijdig scannen en kopiëren bijzonder eenvoudig.

Sterker nog, de automatische documentinvoer is single-pass, wat betekent dat u documenten sneller kunt scannen en kopiëren met snelheden tot 29 ipm (afdrukken per minuut). De afdruksnelheden zijn ook hoog, tot 25 ppm. U kunt al deze functies bedienen via het intuïtieve 3,7-inch kleurentouchscreen en een ingebouwd toetsenbord. Het aanraakscherm maakt het eenvoudig om uw instellingen voor dubbelzijdig afdrukken snel te controleren en aan te passen. En natuurlijk heb je de beste printerinkt nodig voor foto’s van uitstekende kwaliteit.

Benefits

 • Single-pass duplex scanner en kopieerapparaat
 • Hoge scansnelheden tot 29 ipm

Disadvantages

 • Slechts één papierladeAfdrukkwaliteit kleur is gemiddeld

Deze Lexmark is een fantastische budgetoptie die gebruikers toegang geeft tot een hoge afdruksnelheid van 36 ppm en lage bedrijfskosten waar laserprinters bekend om staan, tegen een betaalbare prijs.

Deze zwart-witlaserprinter van Lexmark klaart de klus als u op zoek bent naar snelle productie van grote volumes tegen een lage prijs. Het presteert zelfs iets boven de gemiddelde snelheid voor laserprinters met 36 ppm. Dat is te danken aan de 1-GHz dual-coreprocessor en 256 MB geheugen, wat indrukwekkend is voor een budgetkeuze. Automatisch dubbelzijdig printen maakt het eenvoudig om een groot aantal dubbelzijdige pagina’s af te drukken, wat ook nog eens bespaart op papierverbruik.

Het apparaat is zeer efficiënt met verbruiksartikelen, aangezien u tot 6.000 pagina’s uit één extra high-capacity cartridge kunt halen voordat u deze moet vervangen. Als zodanig zijn de operationele kosten en het onderhoud vrij laag. Dit is een apparaat dat alleen kan worden afgedrukt, dus het eenvoudige tweeregelige LCD-scherm en de ingebouwde bedieningselementen zijn voldoende om de klus te klaren. Het heeft ook standaard Wi-Fi-, USB- en ethernet-connectiviteitsopties. En voor opties voor het afdrukken van foto’s van hoge kwaliteit, overweeg de beste fotoprinter die ter plekke deelbare souvenirfoto’s kan maken van vrijwel elke digitale afbeelding die u op uw iPhone, Android-smartphone of tablet kunt zetten.

Benefits

 • Snelle dualcore-processor
 • Compacte voetafdruk van 14 inch breed

Disadvantages

 • Geen scanner of kopieerapparaat

Als ruimte een handelswaar is, heeft de HP LaserJet Pro M15W een ongelooflijk compacte voetafdruk van 13,6 x 7,5 inch en is hij iets meer dan 15 cm hoog. Het slaagt er nog steeds in om laserprintersnelheid en -productie te leveren.

Het formaat van deze printer zou als compact worden beschouwd voor inkjetprinters, maar het is echt ongelooflijk voor laserprinters. Toch kunt u uw eerste pagina nog steeds in slechts 8,1 seconden publiceren, wat vergelijkbaar is met grotere eenheden. De afdruksnelheid van 19 ppm is net iets ondermaats in vergelijking met eenheden van normaal formaat, maar is nog steeds vrij snel, vooral in verhouding tot de ruimte die u wint. Als je hiervan houdt, bekijk dan de beste compacte printers.

U krijgt een respectabele invoerlade voor 150 vel en een maandelijkse taakcyclus van maximaal 8.000 pagina’s. Elke tonercartridge levert ongeveer 1.000 pagina’s. HP heeft ook alle draadloze connectiviteitsopties ingebouwd waar u om kunt vragen in dit apparaat, waaronder Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0, Mopria en Wi-Fi Direct. De HP Smart App is vooral handig om verbinding te maken met de printer en deze te beheren. Hiermee kunt u ook rechtstreeks afdrukken vanuit iCloud, Google Drive, Dropbox en andere cloudservices. En als u wilt besparen op het verbruik, bekijk dan de beste inktzuinige printer met een inktbesparingsmodus die u kunt inschakelen om uw inktverbruik te rantsoeneren.

Benefits

 • Draagbare vormfactor
 • Uitgebreide draadloze en mobiele connectiviteit

Disadvantages

 • Niet gebouwd voor intensief gebruik

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.