De 10 Beste Monitoren met Webcams van 2023

De monitor met webcam verdient de voorkeur voor degenen die de computer vaak gebruiken voor videogesprekken, voor zakelijke conferenties, overleg en gamen met andere spelers op het netwerk.

Als je op zoek bent naar een monitor met webcam voor je pc, zul je naast alle technische aspecten die met de monitor verbonden zijn goed moeten kijken naar de eigenschappen, kwaliteit en functies van de ingebouwde webcam.

Naast paneelresolutie (HD, Full HD, 2k, 4k Ultra HD), grootte en formaat, technologie (IPS, VA, TN), responstijden, framerates, enz., de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een monitor met webcam zijn:

 • Resolutie: dit is de resolutie van de afbeelding die wordt gegenereerd. De meest voorkomende hebben een resolutie van 720p (HD) of 1080p (Full HD). Houd er echter rekening mee dat het gestreamde beeld mogelijk een lagere resolutie heeft dan het offline opgenomen beeld.
 • Optica: dit is de sector die het type lenzen omvat dat door de webcam wordt gebruikt, de kijkhoek, de mogelijkheid om te zoomen en de mogelijkheid dat de mechanica van de webcam rotatie en beweging tijdens het opnemen mogelijk maakt.
 • Framerate: als je een zo vloeiend mogelijk beeld wilt, moet je op zoek naar de webcam met de hoogste framerate.
 • Microfoon en scherpstelling: geïntegreerd in de computer heb je dit probleem niet, want je kunt de ingebouwde microfoon van je pc of Mac gebruiken, maar voor scherpstelling kunnen we kiezen tussen vaste of automatische scherpstelling.
 • Rendering bij weinig licht: als je video moet uitzenden of opnemen op plaatsen met weinig licht, dan moet je ervoor zorgen dat de webcam de eigenschappen heeft om goed te renderen in het donker.

Laten we, inclusief de belangrijkste functies, in detail de ranglijst bekijken van de beste monitoren met webcams om te kopen in 2023.

 Philips Monitor Curvo 49
Philips Monitor Curvo 49

Oplossing

Intrekbare webcam

Multiview

See on Amazon
Philips 329P9H 32
Philips 329P9H 32

4K

Verstelbare

webcam en microfoon

See on Amazon
Lenovo Thinkvision X1 27
Lenovo Thinkvision X1 27

Webcam 4K Ultra HD

Zeer afgewerkt

Inclusief HDMI- en Thunderbolt-connectiviteitskabels

See on Amazon

Table of ContentsShow

The 10 De 10 Beste Monitoren met Webcams van 2023 Reviews

De Philips Curved Monitor 49" is een van de beste monitoren met webcam op de markt, ergonomisch, professioneel, met topprestaties en 5K-resolutie, het vertegenwoordigt een kwaliteitskeuze voor mensen die op zoek zijn naar de top wat betreft de prestaties van hun scherm en hun webcams.

De resolutie is verbluffend - 5120 x 1440 pixels. Het is net alsof je twee 27-inch pc-monitoren met 2K-resolutie naast elkaar plaatst. Als je het ook nodig hebt om te gamen, zul je het gebruik van Adaptive Sync en HDR 400-technologie waarderen, waardoor de game-ervaring extreem vloeiend wordt. Hetzelfde zal worden gevoeld als u werkt met foto- en audiobewerkingstoepassingen.

De webcam maakt gebruik van een pop-up microfoon en is compatibel met Windows Hello: zo beheer je authenticatie via gezichtsherkenning. Als het niet in gebruik is, kan het dankzij het intrekbare mechanisme worden afgedekt.

De multiview-functie is uitermate handig voor wie op meerdere pc’s werkt. Er kunnen namelijk twee computers op dezelfde monitor worden aangesloten en dankzij een simpele klik op de geïntegreerde schakelaar schakel je probleemloos van de ene naar de andere computer.

Het geïntegreerde dockingstation vergroot en verbetert de connectiviteit van een toch al zeer veelzijdige pc-monitor. Dus als u de beste bent voor uw activiteiten, neemt u met de aankoop van de Philips Curved Monitor 49” een van de beste monitoren met geïntegreerde webcam mee naar huis die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Benefits

 • Oplossing
 • Intrekbare webcam
 • Multiview

Disadvantages

 • Prijs

De Philips 329P9H is een pc-monitor met geïntegreerde webcam die is uitgerust met interessante en geavanceerde functies, van hoge kwaliteit en veelzijdig in termen van beoogd gebruik. IPS-technologie geeft het een levendigere en visueel aantrekkelijkere kleurweergave. Als u dus een monitor wilt met een hoge helderheid en heldere kleuren, dan is dit het model voor u.

De resolutie is 3840 x 2160 pixels, het ontwerp en de bouwkwaliteit zijn onberispelijk en de ultradunne randen geven het scherm een ​​licht en elegant gevoel. Dankzij de Multiview-technologie kunt u maximaal 2 pc’s tegelijkertijd aansluiten en schakelen met een simpele druk op de knop.

De webcam en de microfoon zijn pop-up, dus het is mogelijk om ze te verbergen wanneer we ze niet gebruiken, wat zorgt voor meer veiligheid in de privacysector. Dankzij de compatibiliteit met Windows Hello is het mogelijk om authenticatie met gezichtsherkenning te activeren.

Het dockingstation met geïntegreerde USB-C maakt de pc-monitor koppelbaar met elk ander apparaat, met behulp van het snelste en modernste communicatieprotocol. Met de LowBlue-modus kunt u een lamp gebruiken die uw ogen niet vermoeit en u vergezelt voor langere sessies.

Met de aanschaf van de Philips 329P9H haalt u een monitor in huis met een zeer professionele geïntegreerde webcam, met een zeer hoge beeldresolutie en meerdere functies.

Benefits

 • 4K
 • Verstelbare
 • webcam en microfoon
 • Low Blue-modus

Disadvantages

 • Soms het
 • herkenning
 • gezicht niet
 • werken

De Lenovo Thinkvision X1 27” is een monitor met een zeer hoge resolutie geïntegreerde webcam, met een zeer dun en randloos scherm. Waar u hem ook plaatst, hij zal een gevoel van orde en elegantie in uw werkruimte brengen.

De resolutie van de camera is indrukwekkend: 4K Ultra HD bij 2160p. We hebben het over een gekke resolutie die je streaming of offline video naar een veel hoger niveau tilt.

Dit model is 27 inch met IPS-technologie en een resolutie van 3840 x 2160 pixels. De helling is naar believen en met een goede excursie instelbaar: het is dus mogelijk om de optimale positie van de monitor aan te passen, om iemands werk zo vloeiend mogelijk te maken.

De connectiviteit is breed: HDMI, DP, Thunderbolt 3. Het feit dat de kabels in het pakket zitten, is erg handig. De webcam bevindt zich boven de bovenrand. Door de kanteling van de monitor aan te passen, kunt u het gewenste gebied inkaderen.

Als je een slanke en lichte pc-monitor nodig hebt waarvan de webcam van de hoogste kwaliteit is, zal de Lenovo Thinkvision X1 27” je video’s naar een nieuw niveau tillen.

Benefits

 • Webcam 4K Ultra HD
 • Zeer afgewerkt
 • Inclusief HDMI- en Thunderbolt-connectiviteitskabels

Disadvantages

 • Vaste webcam

De HP PC EliteDisplay E27d 27" monitor met ingebouwde webcam is een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sterker nog, voor een gemiddelde prijs brengen we een beeldscherm van superieure kwaliteit mee naar huis, met kenmerken en functies die ons dagelijks werk aanzienlijk zullen verbeteren.

Een van de eerste meest interessante aspecten betreft de USB-C-verbinding: via de laatste is het in feite mogelijk om de pc op te laden, aan te sluiten en van stroom te voorzien tot 100 W met een USB-C-kabel. Absoluut een zeer handige functie die zelden wordt aangetroffen in een pc-monitor.

De mobiliteits- en hellingsinstellingen zijn erg breed: het is mogelijk om te profiteren van een rotatiehoek van 90 °, evenals helling en hoogte. Dankzij de pivot is het dus mogelijk om de kijkhoek volledig te personaliseren en aan te passen, evenals de samenstelling van ons bureau in het geval van meerdere monitoren.

Met de intrekbare webcam aan de bovenrand kunt u het interessegebied in beeld brengen en profiteren van alle bewegingen die de monitor kan ondersteunen. Het is dus heel eenvoudig om op elk moment het gewenste onderwerp in te kaderen.

Met de aanschaf van de HP PC EliteDisplayE27d 27” doet u qua prijs kwaliteit een uitstekende deal en profiteert u van een reeks features en gemakken die het gebruik van de pc nog aangenamer maken.

Benefits

 • Rotatie 90°
 • Anti reflecterend
 • Prijs

Disadvantages

 • Om gebruik te maken van de docking heb je een pc/laptop met usb C nodig

De HP E24d G24 24” is de beste monitor met ingebouwde webcam onder de 500 euro, een middenklasse model met een goede prijs-kwaliteitverhouding en waarbij connectiviteit centraal staat. Het dockingstation is zelfs goed geleverd, waardoor u verschillende configuraties voor apparaatinterfaces kunt gebruiken.

De beschikbare aansluitingen zijn DisplayPort, HDMI en 4 USB-poorten. Het zal je dus niet ontbreken aan de tools om verbinding te maken en te communiceren met elk apparaat dat je nodig hebt. U kunt ook uw pc opladen en aansluiten dankzij het vermogen van 100 W, evenals uw smartphone dankzij het vermogen van 15 W.

Het display is met IPS-technologie met Full HD-resolutie 1920 x 1080 pixels, met een verhouding van 16:9. Dankzij de Virtual KVM switch is het mogelijk om 2 computers aan te sluiten en aan te sturen met dezelfde monitor. Met een simpele klik kunt u op elk moment overschakelen naar het gebruik van de andere computer. De beeldkwaliteit en levendige kleuren laten u aangenaam tevreden achter voor een pc-monitor in deze prijsklasse.

Door de kantelbare standaard kun je hem in de gewenste stand zetten. De webcam aan de bovenzijde van de monitor is altijd beschikbaar voor live streaming of voor opnames. Door de HP E24d G24 24” aan te schaffen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Benefits

 • Aanmeren
 • Connessie LAN
 • Connessie LAN

Disadvantages

 • Functies op het scherm zijn wat moeilijk te gebruiken

De Dell 24 voor videoconferenties is een monitor met webcam die speciaal is ontworpen voor vergaderingen en videoconferenties. Met een webcam met onder meer een brede kijkhoek en verschillende ergonomische monitorbewegingen, is dit product de beste monitor met geïntegreerde webcam voor onlinevergaderingen.

De steun maakt alle soorten rotaties en hellingen mogelijk, waardoor het mogelijk wordt om de positie van het scherm aan te passen en aan te passen, afhankelijk van het type situatie en behoefte. De resolutie van de monitor is 1920 x 1080 pixels bij 60 Hz, waarvan de beeldverhouding 16:9 is.

De webcam heeft een resolutie van 2,1 Megapixels, Full HD. Er is ook een omnidirectionele microfoon die ervoor zorgt dat de audio die op 360 ° komt meer dan genoeg wordt opgepikt. Het is ook geoptimaliseerd om eventuele ruis van een pc-toetsenbord te verminderen als u tijdens de vergadering typt.

De connectiviteit is uitgebreid: we hebben het over een DisplayPort, 1x HDMI, 1x VGA-poort, 5x USB 3.0 en koptelefoon/microfoon in/uitgang. Voor professionele behoeften raden we de Dell 24-monitor voor videoconferenties van 24 inch aan voor degenen die op zoek zijn naar de beste monitor voor videoconferenties.

Benefits

 • Adatto per riunioni virtuali Movimentazione del monitor Webcam con occlusore
 • Bewaken van de afhandeling
 • Webcam met afsluiter

Disadvantages

 • Potenza degli speaker

De HP PC EliteDisplay E243d 24” is een goede middenklasse webcammonitor, aanbevolen voor zowel professioneel als thuisgebruik. Compact, met een goede resolutie, mogelijkheid tot 90° rotatie en docking, het is het klassieke kwaliteits-prijsmodel dat iedereen tevreden stelt.

Het scherm is 23,8 inch groot met een FHD 1080p-resolutie. De technologie is van het LED-type, verhouding 16:9. De voorinstelling van de fabriekskleurinstelling is goed uitgebalanceerd maar nog steeds geoptimaliseerd om het beste te bieden van standaardnavigatie en gebruik van de meest voorkomende pagina’s en toepassingen.

De levering van maximaal 65 W maakt het aansluiten en opladen van apparaten mogelijk die deze stroom ondersteunen en accepteren. De monitor verandert zo in een hub van energieconnectiviteit, voor al je andere apparaten.

De connectiviteit is erg goed: we hebben het over 1x USB-C, 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x VGA-poort, 4x USB, 1x Rj45 en 2x Jack 3,5 mm. Als u dit scherm gebruikt, heeft u dus geen probleem met andere apparaten. De intrekbare webcam heeft een resolutie van 720p en dubbele microfoons aan de bovenrand. Dankzij deze kenmerken, gecombineerd met die van de beweging van de monitor, is het daarom altijd mogelijk om een ​​onderwerp te kadreren en de relatieve audio vast te leggen.

Door ook de antireflectiefuncties van de pc-monitor toe te voegen, beschouwen we de HP PC EliteDisplay E243d 24” als een zeer geldige optie voor diegenen die het juiste bedrag willen uitgeven, maar een kwaliteitsproduct willen hebben.

Benefits

 • Anti-glare scherm
 • Zwenkbaar op 90°
 • Prijs

Disadvantages

 • Sprekers afwezig

De Itek Taurus GGF 27” is een webcammonitor op instapniveau van superieure kwaliteit, met kenmerken en functies waar u verliefd op zult worden, voor een echt onverslaanbare prijs. De voetafdruk en het ultradunne ontwerp maken het een van de meest gekochte gaming-monitoren, maar ook voor professionals die ruimte moeten besparen.

De resolutie is 2560 x 1400 pixels, het scherm is zeer helder met een hoog contrast voor een scherp en briljant beeld. Dankzij de functies die in deze pc-monitor zijn ingebouwd, zullen problemen als screen tearing en stuttering niet optreden, waardoor dit model perfect is voor wie met afbeeldingen en/of video’s moet werken.

De compatibiliteit is breed en gecertificeerd, zozeer zelfs dat het gemakkelijk verbinding kan maken met alle consoles op de markt, of ze nu bedoeld zijn voor gaming, grafisch of fotografisch gebruik. Connectiviteit omvat Display Port, HDMI, 1.4 en HDMI 2.0, USB en audio-aansluitingen. Geen van uw hulpapparaten blijft losgekoppeld.

Dankzij de superieure ergonomie kunt u hem naar believen kantelen, zodat u op de best mogelijke manier kunt werken. De low blue light-technologie begeleidt u en beschermt uw ogen tegen vermoeidheid, zelfs tijdens de langste sessies. Met de aankoop van de Itek Taurus GGF 27” haalt u een superieur, veelzijdig en goed uitgerust instapmodel in huis.

Benefits

 • Ultradun
 • 2K

Disadvantages

 • Geen optimale kleurbalans

De 27-inch HP EliteDisplay E273M is een hoogwaardige pc-monitor met geïntegreerde HP-webcam, een interessant model dat streeft naar maximale productiviteit en beschikbare ruimte op het scherm, dankzij een ontwerp dat de randen minimaliseert.

De resolutie van de HP EliteDisplay E273m 27” is 1920 x 1080 Full HD en de schermgrootte is 27”. De geïntegreerde webcam is intrekbaar, dus wanneer u hem niet gebruikt, kunt u hem verbergen, wat zowel esthetisch als privacy ten goede komt. De resolutie van de scanner is 720p met dubbele digitale microfoons.

Een ander bijzonder aspect van deze monitor met ingebouwde webcam is de zorg voor het geluid. Onderaan het scherm vinden we zelfs een soundbar waarvan de Band & Olufsen-audio-engine alle functies overslaat. Of u nu videoconferenties houdt of gewoon naar muziek luistert terwijl u werkt, de audio-ervaring zal de beste zijn.

De ergonomie van de monitor is van de beste, dankzij de structuur die helling, verstelbare hoogte en rotaties mogelijk maakt. Je hebt alle kracht om de monitor zo goed mogelijk te positioneren en in te richten, zodat je uren achter de computer soepel en nog aangenamer verlopen. Kortom, als u bijzonder veel aandacht besteedt aan audiokwaliteit en op zoek bent naar een monitor met geïntegreerde webcam die aan deze combinatie kan voldoen, dan is de HP EliteDisplay E273m 27” het juiste product voor u.

Benefits

 • Qualità audio Bordi
 • Grenzen

Disadvantages

 • La webcam segue i movimenti del monitor

Philips 271B8QJKEB 27" is een monitor op instapniveau met superieure webcamkwaliteit en totale ergonomie, die volledige bewegingsvrijheid en aanpassing van de weergavepositie garandeert.

Het is een 27-inch Full HD-monitor met een resolutie van 1920 x 1080 met IPS-technologie en brede kijkhoeken. De ingebouwde webcam is van uitstekende kwaliteit: 2 megapixel resolutie met ingebouwde microfoon. Met de pop-upfunctie kunt u uw privacy beschermen wanneer u deze niet gebruikt.

De connectiviteit is breed en gevarieerd: HDMI-aansluitingen, VGA-poort, DisplayPort, USB-hub en DVI. U zult geen probleem hebben met de interface met uw andere apparaten, aangezien dit scherm alle mogelijke deuren voor u opent.

Low Blue Light en Flicker Free-technologie beschermen je ogen tijdens langere sessies. Als je op zoek bent naar een voordelige monitor waarmee je toch kunt werken met een webcam van superieure kwaliteit, dan heb je met de aanschaf van de Philips 271B8QJKEB 27" de meest verstandige keuze gemaakt.

Benefits

 • Webcam-resolutie
 • Connectiviteit

Disadvantages

 • Geluidskwaliteit

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.