De 8 Beste Apple Watch-klonen in 2023

Voor degenen die een smartwatch willen kopen die vergelijkbaar is met de Apple Watch maar goedkoper , is het essentieel om te kunnen controleren welke aspecten en functionaliteiten getrouw worden weergegeven, en om volledige systeemcompatibiliteit met hun eigen smartphone te garanderen.

Een van de meest gewaardeerde en gewilde aspecten bij de keuze voor een Apple Watch is de constante monitoring van bepaalde gezondheidsparameters. Het elektrocardiogram, hartslag, lichaamstemperatuur, bloeddruk en zuurstof in het bloed zijn enkele van de kenmerken die het best worden weergegeven.

De mogelijkheid om meldingen van oproepen, berichten en herinneringen te ontvangen, is een van de andere gewaardeerde functies. Dus zodra je wordt gebeld, een bericht ontvangt en een eerder in de agenda opgeslagen afspraak moet komen, stuurt de smartwatch je een signaal.

Het ontwerp is ook een aspect dat deze klonen met grote zorg hebben nagebootst. Wat Apple-producten al vele jaren onderscheidt, is een ongelooflijke aandacht voor esthetische details, waardoor de indruk wordt gewekt dat je altijd iets van grote waarde in handen hebt. Deze aandacht is inderdaad terug te vinden in sommige van deze kloonmodellen, waardoor de esthetische gelijkenis met het origineel echt hoog is.

Modellen met een geïntegreerde luidspreker en microfoon kunnen niet alleen muziek afspelen en bedienen via Bluetooth, maar u kunt er ook mee bellen en gebeld worden, rechtstreeks in het horloge spreken en de stem van de beller direct horen komen van de luidsprekertelefoon.

Laten we nu eens kijken wat de beste Apple Watch-klonen van dit moment zijn.

Amazfit GTS 2 Mini
Amazfit GTS 2 Mini

AMOLED-scherm

Veel trainingsmodi

Alexa-integratie

See on Amazon
Amazfit Bip U Pro
Amazfit Bip U Pro

Kies maatwerk

Bewaak uw stressniveau

Integratie met Alexa

See on Amazon
AGPTEK Smartwatch
AGPTEK Smartwatch

1,69 inch-scherm

Compatibel met Android en iOS

See on Amazon

Table of ContentsShow

The 7 De 8 Beste Apple Watch-klonen in 2023 Reviews

De Amazfit GTS 2 Mini is de beste kloon van de Apple Watch, een smartwatch met veel features en een net en aantrekkelijk design. Deze Chinese smartwatch is bijzonder geschikt voor sporters en biedt een breed scala aan functies voor een betaalbare prijs.

Het 1,55-inch scherm beschikt over AMOLED-technologie, wat zeer goede prestaties levert op het gebied van beeldkwaliteit en energiebesparing. De resolutie is 354 x 306 (301 ppi), de afmetingen zijn 40,5 x 53,8 x 8,95 mm voor een gewicht van 19,5 gram.

Het is ook een geweldige fitnesstracker voor meer atletische gebruikers, met tal van trainingsmodi, waarvan er zo’n 70 ook profiteren van GPS-integratie. Zo kunt u zelfs bij de langste wandelingen, trektochten of joggen altijd uw positie bepalen.

De waterdichtheid van 5 ATM beschermt hem aanzienlijk bij slecht weer buiten, maar ook als je moet zwemmen zonder te diep te gaan. Integratie met Alexa stelt u in staat om aangesloten apparaten volledig en eenvoudig te beheren.

Vitale parameters worden zeer goed beheerd: detectie van zuurstof in het bloed, monitoring van slaapfasen, menstruatiecyclus, hartslag, enz. Dit zijn slechts enkele van de gezondheidsgerelateerde functies die deze smartwatch aankan.

Ook de batterij is een groot pluspunt: met een batterij van 220 mAh kan deze smartwatch gemiddeld 14 dagen batterijduur aan.

Gezien het grote aantal functies en dus gebruik, is de Amazfit GTS 2 Mini het model dat we aanbevelen aan iedereen die de beste Apple Watch-kloon wil.

Benefits

 • AMOLED-scherm
 • Veel trainingsmodi
 • Alexa-integratie

Disadvantages

 • De armband

De Amazfit Bip U Pro smartwatch is een uitstekende horloge- en activiteitstracker voor wie op zoek is naar een Apple Watch-kloon en die bijzonder gevoelig is voor esthetische aspecten. De functies voor sporters en fitnesstrackers, de goede batterijduur en de personalisatie van de wijzerplaat zijn enkele van de meest opvallende aspecten van dit model.

Het 1,43-inch scherm met TFT-LCD-technologie biedt een gedefinieerd, evenwichtig en aangenaam beeld met levendige kleuren en een goed gemarkeerd contract. Dit model verbergt niet dat het speciaal is ontworpen voor diegenen die graag sporten en vitale parameters en prestaties bewaken. Er zijn meer dan 60 trainingsmodi waarmee u uw training zo goed mogelijk kunt beheren.

De zeer nauwkeurige GPS geeft u constant uw locatie in realtime met uiterste nauwkeurigheid, terwijl het de mogelijkheid biedt om aanvullende gegevens te verstrekken, zoals cadans, verbrande calorieën, tempo, route, enz.

Optische biologische monitoring (BioTracker) bewaakt continu uw bloedoxygenatie, stressniveau en andere nuttige parameters om een actueel en nauwkeurig beeld van uw gezondheidstoestand te behouden.

Voor mensen die gevoeliger zijn voor esthetiek, biedt dit model niet minder dan 50 verschillende wijzerplaten die dagelijks kunnen worden gewijzigd of wanneer u een soort interface wilt die bij uw kleding past. Naast vooraf gedefinieerde wijzerplaten kunnen ook aangepaste foto’s worden geüpload.

De batterijduur van deze Chinese smartwatch gaat bij normaal gebruik ongeveer 9 dagen mee, waardoor je dagenlang comfortabel kunt reizen en bewegen voordat je je zorgen hoeft te maken over de volgende oplaadbeurt.

We raden de Amazfit Bip U Pro aan aan iedereen die graag zijn smartwatch kan personaliseren en graag constant informatie ontvangt tijdens zijn trainingen of sportactiviteiten.

Benefits

 • Kies maatwerk
 • Bewaak uw stressniveau
 • Integratie met Alexa

Disadvantages

 • Hartslagsensoren zijn niet altijd nauwkeurig

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een smartwatch in Apple-stijl die slank, esthetisch, rijk aan functies en ontworpen voor het vrouwelijke geslacht is, is de AGPTEK een van de meest aanbevolen horloges. De prijs is echt betaalbaar en biedt technische kenmerken en materialen van goede kwaliteit.

Het scherm is groter dan dat van zijn concurrenten: het meet 1,69 inch en heeft een afgerond ontwerp, goed afgewerkt om het algemene gevoel te geven iets kostbaars om de pols te houden.

Met de slaapoptimalisatiemodus kunt u uw slaapcycli beter beheren, terwijl de meting van de hartslag en de zuurstofverzadiging in het bloed u constant op de hoogte houdt van uw gezondheidsparameters.

Het kan meldingen van alle belangrijke berichten-apps beheren en verzenden, evenals door de agenda gegenereerde oproepen en herinneringen. Voor de sportievelingen zijn er 11 trainingsmodi om u te helpen een doel te stellen en uw resultaten bij te houden.

Met de mogelijkheid om wijzerplaten aan te passen, kunt u het type afbeelding kiezen dat het beste past bij de stemming van de dag of uw look. Het is compatibel met Android- en iOS-smartphones. De batterij gaat goed voor tien dagen constant gebruik. De oplaadtijd is slechts 2 uur. In de standby-modus kan het echter tot 30 dagen duren.

Dus als je op zoek bent naar een goedkope smartwatch speciaal ontworpen voor vrouwen en weinig wilt uitgeven, dan is dit een hele goede keuze.

Benefits

 • 1,69 inch-scherm
 • Compatibel met Android en iOS

Disadvantages

 • Geen melding als bluetooth uitstaat

De geweldige Bip S Lite is een alternatieve smartwatch voor de Apple Watch die wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en elegante, volledig zwarte ontwerp. De uitstekende batterijprestaties, het personaliseren van de wijzerplaten en de lage prijs maken het een zeer populair en gekocht model.

Hij weegt slechts 30 gram, maar biedt een hele reeks opties en functies waarmee hij heel goed bestand is tegen de Apple Watch. Het Always-On-scherm is niet alleen esthetisch zeer aantrekkelijk, maar stelt u ook in staat om altijd wat basisinformatie binnen handbereik te hebben, terwijl het energieverbruik op bijna nul niveau blijft.

De batterij is een van de meest formidabele aspecten van dit model: we hebben het over een autonomie van ongeveer 30 dagen. Laad hem in een paar uur op, dan heb je er wekenlang geen omkijken meer naar.

Met meer dan 150 wijzerplaten kun je het uiterlijk veranderen: afhankelijk van je voorkeuren en je look kun je de combinatie kiezen die het beste bij je past. Dankzij de 13 sportmodi wordt je training op de meest intelligente manier beheerd en voltooi je je training volgens je vooraf gedefinieerde doelstellingen.

De tools die beschikbaar zijn voor het monitoren van gezondheidsgegevens zijn nauwkeurig, talrijk en in realtime. Meldingen werken voor alle gangbare berichten-apps, geplande oproepen en herinneringen.

De Amazing Bip S Lite onderscheidt zich als een van de beste Apple Watch-klonen op instapniveau en onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke autonomie, zijn aanpassingsmogelijkheden en een scherm waarvan de Always-on-modus zowel functioneel als esthetisch een vleugje zal toevoegen.

Benefits

 • Batterijduur
 • Permanente weergave
 • Kies maatwerk

Disadvantages

 • Het meldingsbeheer kan worden verbeterd

De UMIDIGI is een alternatieve smartwatch voor de Apple Watch speciaal voor het mannelijke publiek. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, speciaal ontworpen voor diegenen die het horloge tijdens de training willen gebruiken om hun parameters te controleren.

Het ontwerp en uiterlijk zijn netjes, het 1,3-inch scherm werkt in high definition en biedt scherpe en contrastrijke meerkleurenbeelden. De GPS-tracker vereist geen verbinding met uw smartphone en toont u altijd in realtime uw exacte positie.

Er zijn 14 trainingsmodi waarmee u het meeste uit uw training kunt halen, afhankelijk van het type training dat u doet en waarmee u de parameters en details van uw voortgang en trainingsresultaten kunt markeren. Tijdens het sporten, maar ook op elk ander moment, wordt uw hartslag constant gecontroleerd, terwijl slaapmonitoring u ’s nachts in staat stelt uw slaapcycli te reguleren, waardoor uw levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Waterdicht tot 5ATM en dus zeer goede bescherming tegen vloeistoffen, het is ook uitgerust met een batterij waarvan de autonomie zeer respectabel is: 10 dagen frequent gebruik en tot 45 dagen in stand-bymodus.

Het is compatibel met iOS- en Android-systemen en verwerkt op efficiënte wijze alle meldingen van smartphones die deze besturingssystemen gebruiken, zodat u alles kunt regelen en nooit meer een melding hoeft te missen.

De UMIDIGI is de aanbevolen smartwatch voor heren voor iedereen die geen speciale wensen heeft en op zoek is naar een gebruiksvriendelijk model, met een batterij die constant dagelijks gebruik ondersteunt.

Benefits

 • Compatibel met Android en iOS
 • Batterijduur
 • 14 sportmodi

Disadvantages

 • Enkele synchronisatieproblemen met de mobiele telefoon

De Rinsmola is een Apple Watch-kloon-smartwatch die opvalt door de grootte van zijn scherm en dus zijn leesgemak, zijn gedefinieerde kleuren, zijn sportfuncties en de precisie van de parameters die hij kan meten.

De schermgrootte is 1,69 inch met IPS-technologie, aanpassing aan de onderkant en volledige aanraking. De gebruikerservaring zal daardoor compleet, comfortabel en prettig efficiënt zijn. De schermresolutie is 240 x 280p en de kijkhoek is breed genoeg om vanuit elk gezichtspunt comfortabel te kunnen kijken.

De functies zijn alles wat je van een smartwatch mag verwachten: weer, wekker en stopwatch, een reeks applicaties en meldingen met betrekking tot de gezondheid van vrouwen, en zelfs handige instructies om de ademhaling te verbeteren en zo stress te verminderen. . Het kan worden gebruikt als afstandsbediening om de camera op afstand te bedienen, waardoor het gemakkelijk is om foto’s, video’s en selfies te maken.

Het bevat alle functies van oproepmelding, berichten, herinneringen en 8 sportmodi om uw training beter te beheren, het beste programma te kiezen op basis van uw behoeften en doelstellingen, terwijl u uw resultaten bewaakt.

Het laat je ook het afspelen van muziek rechtstreeks bedienen vanaf de smartwatch die is aangesloten op je smartphone, en dankzij iOS- en Android-ondersteuning kun je dit model eenvoudig koppelen met beide besturingssystemen.

De Rinsmola is de perfecte aankoop voor wie de voorkeur geeft aan een smartwatch in Apple-stijl met een iets groter scherm, een goede full touch-kwaliteit en een goede schermresolutie.

Benefits

 • Waterbestendig
 • Groot scherm

Disadvantages

 • Stijlvol

De IOWODO R3Pro is de goedkoopste kloon van het Apple-horloge, een slank, goed gebouwd en esthetisch horloge om de pols te dragen, in staat om meer dan genoeg alle functies aan te kunnen die over het algemeen van een smartwatch worden verwacht.

Het scherm is een 1,5″ full-touch, praktisch en van zeer goede touch-kwaliteit, waardoor je alle handelingen soepel en gemakkelijk uitvoert. Stappenteller, hartslagmeter, activiteitstracker voor zwemmers zijn slechts enkele van de constante bewakingsfuncties die dit model biedt.

Dankzij de IP68-waterdichtheid kunt u hem veilig gebruiken, of u nu uw handen wast, in plotselinge regen valt of zelfs in ondiep water zwemt. Muziekbediening stelt u in staat uw favoriete afspeellijsten te beheren zodra u bent verbonden met uw mobiele telefoon. Sedentary Reminder helpt u uw rusttijden bij te houden en herinnert u eraan wanneer uw stressniveaus stijgen en dus wanneer het tijd is om een pauze te nemen.

Er zijn 12 trainingsmodi beschikbaar: kies degene die het beste bij je past en optimaliseer de resultaten van je trainingssessies. Er is ook een specifieke modus voor zwemmers, met speciale instellingen zoals aantal slagen, verbrande calorieën en zwemtijd.

De IOWODO R3Pro is de goedkoopste Apple Watch-kloon-smartwatch die, hoewel niet compatibel met iOS, Android-gebruikers in staat stelt een zeer laag geprijsd model te hebben met meer dan behoorlijke prestaties.

Benefits

 • Hoge waterbestendigheid
 • Volledige aanraking
 • Snel opladen

Disadvantages

 • Niet compatibel met iOS

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.