Razer Stream Controller X: 15 Programmeerbare Knoppen met LCD-Scherm

Razer kondigde de lancering aan van een nieuw randapparaat voor streamers of professioneel gebruik, de Stream Controller X. Het beschikt over 15 knoppen , die allemaal een klein LCD-scherm verbergen waarmee je de afbeelding kunt kiezen die de knop zal weergeven, waardoor de gebruiker om snel en eenvoudig te identificeren wat elke knop doet.

Hoewel het is ontworpen met de streamers zelf in gedachten, om alle OBS-, Twitch- of Streamlabs-snelkoppelingen te beheren, is het ook functioneel voor andere stervelingen. In wezen kunt u op elke knop een opdracht of een macro toepassen. Op professioneel niveau biedt het native ondersteuning voor applicaties zoals Adobe Premier Pro. Om nog maar te zwijgen over eenvoudigere zaken als Spotify of het regelen van de slimme verlichting van je kamer met deze Stream Controller X.

Met de Razer Stream Controller X wordt creativiteit een fluitje van een cent. Beheer je streaming en het maken van content naadloos via één handig apparaat dat al je apps en tools bestuurt. Stroomlijn je workflow zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: fans aantrekken en je aantal vergroten van volgelingen.

Maak handige snelkoppelingen voor streaming, videobewerking, muziekproductie en meer. Bedien je apps, verlichting, audio en meer met een paar simpele tikken en geniet van eenvoudige visuele navigatie met aanpasbare pictogrammen.”

Rest van de informatie van de Razer Stream Controller X

Razer Stream Controller X

Met een dikte van 111 x 80,7 x 30 mm wordt de Stream Controller X op uw computer aangesloten via een 2 meter lange USB-C naar USB-A-kabel. Het is compatibel met besturingssystemen die beginnen met Windows 10 en macOS X 10.14. We gaan verder met een schermhoek van 8 graden, die door middel van een magnetische houder vergroot wordt naar 50 graden.

Via de Loupedeck-marktplaats heb je toegang tot een groot aantal plug-ins om vooraf gedefinieerde configuraties van een groot aantal software te hebben (Final Cut Pro, VLC Media Player, zelfs voor de Microsoft Flight Simulator-game). We gaan door met pictogrampakketten (inclusief bewegende GIF’s), geluidspakketten, overlays voor streaming, emoticons en nog veel meer.

Maak je direct klaar met profielen die klaar zijn voor streaming, contentcreatie, productiviteit en meer. Download plug-ins voor essentiële tools zoals Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Control, Razer Audio Mixer Control en Voicemod – de opties zijn eindeloos. Vind alle tools die je nodig hebt op één handig platform. Verken de Loupedeck-marktplaats om plug-ins, profielen en pictogrampakketten te downloaden die het beste bij uw behoeften passen.

Nu gaan we naar het negatieve deel, en dat is dat de Razer Stream Controller X in de uitverkoop is gegaan voor een adviesprijs van 179,99 euro. Het is dus praktisch hetzelfde als wat de concurrentie al aanbiedt.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.