De 5 Beste Versterkers voor b&w in 2023

De b&w is een populaire luidspreker waarvan bekend is dat hij betere geluidsprestaties levert dan de b&w 600. Door de b&w 606 boekenplankluidspreker te koppelen aan een kwaliteitsversterker kunt u het geluid nog verder verbeteren.

Als je op zoek bent naar een geschikte versterker voor deze speaker, dan ben je hier aan het goede adres. We hebben de beste versterker voor de b&w 606 boekenplankspeaker gevonden om je zoektocht te vergemakkelijken. Naast het reviewen van deze modellen, gaan we ook in op de belangrijkste zaken waar je op moet letten tijdens het shoppen. Hier is een korte samenvatting van wat onze discussie inhoudt.

NAD C368 NAD C368 Read More Bekijk op Amazon
Audiolab 8300A Audiolab 8300A Read More Bekijk op Amazon
Cambridge Audio CXA81 Cambridge Audio CXA81 Read More Bekijk op Amazon
Yamaha A-S701 Yamaha A-S701 Read More Bekijk op Amazon
Rega Brio Rega Brio Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 5 De 5 Beste Versterkers voor b&w in 2023 Reviews

Deze geïntegreerde versterker heeft voldoende vermogen om de b&w 606 met gemak aan te sturen. Het wordt beschouwd als een van de beste versterkers voor de luidspreker, omdat het goed is uitgerust om het geluid te verfijnen. De fabrikant van deze versterker heeft hem ontworpen om betere prestaties te leveren en tegelijkertijd het stroomverbruik te minimaliseren.

De NAD C368-versterker heeft 80 W per kanaal bij 8 en 4 ohm. Het bevat een voorversterkeruitgang, hoofdtelefoonuitgang en luidsprekeruitgangen. De NAD C368 heeft misschien geen innovatief ontwerp als het op constructie aankomt, maar hij is betrouwbaar stevig. Het heeft een modulaire ontwerpconstructie die u de kans geeft om het aan te passen. De slots zijn ontworpen om extra mogelijkheden toe te voegen. Veel klanten zijn onder de indruk van de minimalistische uitstraling van deze versterker en het gebruiksgemak.

De versterker heeft een ruimtelijke en transparante geluidskwaliteit. Het is ontworpen om nauwkeurig te klinken en vertoont geen hardheid. Het wordt niet alleen geleverd met een afstandsbediening, maar heeft ook Bluetooth-mogelijkheden. Volgens de meeste gebruikers is de Bluetooth-instelling van deze versterker eenvoudig. Deze versterker is ook indrukwekkend omdat hij een ingebouwde DAC bevat. Je kunt het ook gebruiken voor het streamen van muziek vanaf verschillende compatibele apparaten. NAD C 368 heeft een signaal-ruisverhouding van ongeveer 98 dB. Investeer je eenmaal in deze versterker, dan krijg je er 2 jaar garantie op.

Benefits

 • Het produceert een soepel en verfijnd geluid
 • Heeft Bluetooth-mogelijkheden

Disadvantages

 • Het menu is niet intuïtief

Audiolab is een gerenommeerde fabrikant van versterkers die al jaren kwaliteitsproducten produceert. Als u op zoek bent naar een versterker voor de b&w 606-luidspreker die het geld waard is, moet u zich concentreren op dit merk. Een van de populaire modellen die de meeste mensen van het bedrijf kiezen, is Audiolab 8300A. Dit is een van de **beste versterkers **die je kunt matchen met de boekenplankspeaker.

Het biedt een krachtige, levendige en energieke frequentiereproductie. Veel muziekliefhebbers die deze versterker voor hun luidspreker kiezen, zijn onder de indruk van de heldere geluidskwaliteit. Omdat deze versterker een aluminium afwerking heeft, is het een duurzaam model. Het wordt ook geleverd met bedieningselementen die intuïtieve toegang tot de uitgebreide routeringsopties mogelijk maken.

Audiolab 8300A heeft een zeer neutraal geluid en legt geen onnodige nadruk. Dit is een geïntegreerde versterker met een stijlvoller ontwerp dan andere modellen. De fabrikant heeft het ook ontworpen om veelzijdig te zijn door verschillende functies in deze versterker op te nemen. De gestroomlijnde componenten en ultra-efficiënte circuits kunnen muziek beter laten klinken en je een betere luisterervaring geven.

Hij heeft een vermogen van 75 W per kanaal en is voorzien van een ringkerntransformator van 300 VA. Deze versterker voor de b&w 606 wordt ook geleverd met een afstandsbediening die hem gemakkelijk in gebruik maakt. Aan de achterkant van de versterker bevinden zich ingangen op lijnniveau, zoals de gebalanceerde XLR-optie. Het wordt ook geleverd met verschillende luidsprekeruitgangen en een phono-podium met bewegende spoelen voor platen.

Dankzij de opname van een display stel je deze versterker eenvoudig in en maak je verschillende aanpassingen naar jouw voorkeur. De meeste gebruikers onthullen dat dit scherm groot en gemakkelijk leesbaar is, zelfs als u zich op een afstand bevindt. Audiolab 8300A heeft ook een indrukwekkende toonbalans. Het voegt geen onnatuurlijke kleur toe aan het geluid, maar geeft in plaats daarvan tonale texturen weer. Het grootschalige geluid van deze versterker geeft hem een voorsprong op andere versterkers voor de b&w 606 boekenplankluidspreker.

Benefits

 • Ultra-efficiënte circuits
 • Het bevat gestroomlijnde componenten

Disadvantages

 • Deze versterker levert niet het meest boeiende geluid

Als je hebt geïnvesteerd in de b&w 606 boekenplankspeaker, kun je nog meer genieten van je favoriete muziek door deze te matchen met deze versterker. Cambridge Audio CXA81 is een bekroond model dat precies de juiste hoeveelheid vermogen biedt. Het wordt ook beschouwd als een van de beste versterkers voor deze luidspreker, omdat het wordt geleverd met alle juiste functies.

Het bevat ESS Sabre ES9016K2M DAC, die superieure prestaties levert. Deze versterker wordt ook geleverd met een USB-ingang die audio van ongeveer 32 bit/384 kHz kan ondersteunen. Het bevat ruimte voor ten minste twee luidsprekers, een hoofdtelefoonaansluiting, een subwoofer en voorversterkeruitgangen. De versterker heeft ook een gedurfde muziekweergave en biedt meer helderheid in het geluid. Het heeft een vermogen van 80 W per kanaal.

Dankzij de opname van de ringkerntransformator levert deze versterker een gelijkmatige en ruisarme stroom zonder vervorming, zelfs wanneer u hem helemaal open draait. De versterker kan zowel 4 ohm als 8 ohm speakers aan. Het heeft volledige autoriteit over de zwart-witluidspreker en zorgt voor dynamische verschuivingen in de muziek. Of u er nu voor kiest om uw favoriete nummers op hoog of laag volume af te spelen, u zult genieten van hoe ze klinken met deze versterker.

Het wordt geleverd met een aantrekkelijk digitaal bord en heeft een geavanceerde converter. Aangezien Cambridge Audio CXA81 verschillende aansluitmogelijkheden heeft, geeft het u de keuzevrijheid. Het bevat zowel digitale coaxiale als digitale optische ingangen. Je mag ook stereo RCA-ingangen verwachten in deze versterker.

Als het gaat om draadloze connectiviteit, is deze versterker uitgerust met Bluetooth-mogelijkheden. Zo stream je muziek vanaf een tablet, computer of smartphone. Voordat deze functie werd toegevoegd, kon men alleen genieten van draadloze connectiviteit via een aparte dongle die extra kosten met zich meebracht. Cambridge

Audio CXA81 is ook uitgerust met aptX HD-codering die bedoeld is om de audiokwaliteit van muziek te verbeteren terwijl u vanaf verschillende apparaten streamt. De fabrikant van Cambridge Audio CXA81 ontwerpt het om u een opwindende en authentieke geluidservaring te geven.

Benefits

 • Levert ongerept geluid
 • Uitstekende bouwkwaliteit
 • Het bevat geweldige uitvoer- en invoeropties

Disadvantages

 • Hoge kosten

Door de b&w 606-luidspreker te koppelen met de Yamaha A-S701 kunt u genieten van een meer vermakelijke muziekervaring. Deze versterker is een van de beste voor de luidspreker omdat hij een zuivere en transparante geluidskwaliteit biedt. De nauwkeurigheid van deze versterker en de energie van de boekenplankluidspreker kunnen zorgen voor een levendige muziekpresentatie van je favoriete jams. Houd je van een levendige geluidsweergave, dan zou je moeten overwegen om deze versterker voor de speaker aan te schaffen.

U kunt deze versterker kiezen in zwart of zilver. Veel klanten zijn onder de indruk van het uitstekende aandrijfvermogen van deze versterker. De geïntegreerde versterker heeft zowel digitale als analoge ingangen. Omdat hij is opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen, kunt u lang op deze versterker vertrouwen zonder hem te hoeven vervangen. Het wordt ook geleverd in een geavanceerd ontwerp en heeft een op aluminium gebaseerd voorpaneel.

Yamaha A-S701 belooft een vermogen van 100 W per kanaal met weinig vervorming. De fabrikant zorgt ervoor dat dit model interferentie en vervorming tot een minimum kan beperken, zodat je kunt genieten van beter luisterbaar geluid met fijne details. De anti-resonantie constructie van deze versterker en de symmetrische circuitlay-out zorgen er bovendien voor dat je kunt genieten van heldere en zuivere muziek. Veel gebruikers zijn ook onder de indruk van de hoogwaardige componenten in deze versterker voor de b&w 606-luidspreker.

Omdat deze versterker wordt geleverd met analoge RCA-ingangen, heb je de mogelijkheid om een platenspeler aan te sluiten. De opname van coaxiale digitale audio-ingangen geeft je ook de kans om video-apparaten op deze versterker aan te sluiten. Zelfs als je nog nooit eerder een versterker met de b&w 606-luidspreker hebt gebruikt, zul je dit model beginnersvriendelijk vinden. Het wordt geleverd met toonregelingen waarmee u verschillende aanpassingen kunt maken terwijl u naar muziek luistert.

De beschikbare loudness-regeling kan meer diepte en detail naar voren brengen terwijl je naar muziek luistert op een laag volume. Deze versterker kan tegemoet komen aan de behoeften van verschillende muziekliefhebbers. Als je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een puristische benadering terwijl je naar je favoriete deuntjes luistert, kun je dergelijke bedieningselementen omzeilen en de Pure Direct-modus kiezen. Dit model is ontworpen om signaalverslechtering tijdens gebruik te minimaliseren. Uw aankoop wordt geleverd met een garantie van twee jaar en een geld-terug-garantie van 60 dagen.

Benefits

 • Het levert kwaliteitsgeluid zonder vervorming
 • Het wordt geleverd met verschillende invoer en uitvoer
 • Deze versterker is Bluetooth-ready

Disadvantages

 • Sommige gebruikers zijn niet onder de indruk van de plastic knoppen

Rega is een populaire hifi-fabrikant die bekend staat om het maken van waardevolle muzikale versterkers voor verschillende luidsprekers. Wil je een versterker voor de b&w 606 speaker van dit merk in huis halen, let dan op Rega Brio. Dit is een geweldige geïntegreerde versterker die zo’n krachtige luidspreker kan aansturen. Als u niet van plan bent een digitaal/analoog systeem te bouwen, zult u deze versterker niet beperkend vinden. Het bevat een aantal aantrekkelijke herontworpen functies om u een boeiend en subtiel geluid te geven.

Hoewel deze versterker geen ondersteuning biedt voor streaming, heeft hij een indrukwekkend phono-podium dat kan worden gecombineerd met hoogwaardige draaitafels. Het bevat niet alleen ingangen op lijnniveau, maar ook uitgangen voor opname. Een ander ding dat deze versterker tot de beste voor b&w 606 maakt, is zijn uitstekende constructie. De fabrikant van deze versterker ontwerpt deze met een printplaatlay-out. Het bevat ook een gebogen voorpaneel dat er slim uitziet.

Op deze versterker kom je verschillende knoppen, rode LED’s en de volumeknop tegen. De meeste gebruikers melden dat de volumeknop het niveau responsief aanpast. U zult geen problemen hebben met het selecteren van de ingangen, of u nu de beschikbare afstandsbediening of de knop op het voorpaneel gebruikt, aangezien ze intuïtief zijn.

Als u weinig ruimte heeft voor een versterker, moet u Rega Brio overwegen, aangezien deze een ruimtebesparend ontwerp heeft. Deze versterker bevat ook een opnieuw ontworpen chassis dat bestaat uit een aluminium behuizing, waardoor het een betrouwbaar model is.

Qua geluid stelt deze versterker niet teleur. Het gevoel voor ritme is ongelooflijk, en de pittige dynamiek maakt het het overwegen waard. Investeer je eenmaal in deze versterker voor b&w 606, dan geniet je van een gedetailleerder en helderder geluid. Deze versterker is behoorlijk vergevingsgezind in combinatie met dergelijke luidsprekers. Het is ontworpen om een rijker en voller geluid te produceren.

Helaas is Rega Brio niet zo krachtig als sommige van de versterkers die we hebben besproken. Het heeft 50W per kanaal aan vermogen. Desondanks kan de versterker zonder veel problemen elk nummer aan dat je erop gooit.

Benefits

 • Ritmische en behendige presentatie
 • Biedt een uitstekende hoofdtelefoonuitgang
 • Het is robuust

Disadvantages

 • Het mist digitale ingangen

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.