De 7 Beste Draagbare Monitor van 2023 - GamingBear

Een draagbare monitor is nuttig voor verschillende situaties. Het is handig om met het notitieboek te werken met behulp van een tweede scherm onderweg, om de console op vakantie te nemen en weg te spelen van huis, of voor degenen die regelmatig een mini-PC gebruiken.

De groeiende aanwezigheid van USB-C-technologie (waardoor het mogelijk is om zowel video als kracht te passeren) is een reden waarom draagbare monitoren steeds populairder worden. Op deze manier hebben we geen externe voeding nodig en kunnen we het videosignaal naar het display verzenden zonder stroomuitlaten beschikbaar te hebben.

Een draagbaar scherm moet zorgvuldig worden gekozen, op basis van het gebruik dat u ervan wilt maken. Het is noodzakelijk om aan te geven dat het budget van nature evenredig zal zijn met de visuele kwaliteit en het niveau van prestaties.

De kenmerken om rekening mee te houden, zijn allereerst de grootte van het scherm (gemeten in inches), de resolutie, het gewicht, de visuele kwaliteit, de connectiviteit, de geïntegreerde luidsprekers, het type voeding en het niveau van aanpassing van de menu.

Bovendien zijn er voor gebruik van console en pc -gaming ook andere belangrijke specificaties, zoals responstijden, vernieuwingssnelheid en de aanwezigheid of afwezigheid van variabele frequentietechnologie.

Laten we dus eens kijken wat ze draagbare monitoren zijn om te kopen in 2023, van de bovenkant van het bereik tot de goedkoopste, met hun respectieve technische kenmerken en gedeeld door type gebruik.

UPERFECT Monitor Portatile 4k UPERFECT Monitor Portatile 4k Read More Bekijk op Amazon
UPERFECT Monitor Portatile Full HD UPERFECT Monitor Portatile Full HD Read More Bekijk op Amazon
ASUS ZenScreen MB16AC ASUS ZenScreen MB16AC Read More Bekijk op Amazon
Lenovo Thinkvision M14 Lenovo Thinkvision M14 Read More Bekijk op Amazon
MSI Optix MAG161V MSI Optix MAG161V Read More Bekijk op Amazon
ASUS MB169B+ ASUS MB169B+ Read More Bekijk op Amazon
AOC I1659FWUX AOC I1659FWUX Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 7 De 7 Beste Draagbare Monitor van 2023 - GamingBear Reviews

Uperfect is een hoogwaardige HDMI- en USB-C-draagbare monitor, met 4K-resolutie en 3MS-responstijd, zeer geschikt voor zowel het spelen met gamingconsole als om met het notitieboek te werken en het werkoppervlak uit te breiden. Zo goed ook voor het monteren van Ultrahd Definition -video’s, voor fotografische retoucheren met Photoshop en voor professionele graphics.

De definitie van deze draagbare monitor is 4K (2160x3840 pixels) en de schermgrootte is 15,6 inch. Deze resolutie is uitstekend voor het detecteren van alle details van een grafisch project, of om te spelen met de nieuwste consoles die een ultra HD -signaal verzenden. En de monitor is ook gemakkelijk te vervoeren naar de laptoptas dankzij het zeer dunne profiel en het lage gewicht.

Er is een zeer snelle responstijd, HDR -functionaliteit voor een uitgebreid dynamisch bereik en Freesync Integrated Technology om de opfriscursefrequentie te variëren in overleg met de AMD -videokaarten. De helderheid is erg goed, om het ook in verlichte gebieden te gebruiken zonder te verliezen in contrast en definitie.

Als we de monitor via de HDMI-aansluiting op een console aansluiten (u hebt een mini-HDMI HDMI-kabel nodig), moeten we de monitor aansluiten op de stroomuitgang, terwijl als we deze gebruiken met een laptop uitgerust met een USB-C-exit , we kunnen de monitor door de laatste voeden en tegelijkertijd de afbeelding doorgeven. Op de monitor is er ook een audio -uitgang om de hoofdtelefoon of een extern luidsprekersysteem aan te sluiten.

Benefits

 • Geweldige responstijd
 • 4K -resolutie
 • USB-C en Mini HDMI

Disadvantages

 • Prijs

Deze 15.6 -inch Full HD Portable Monitor is voor vele gelegenheden ideaal. Het biedt een uitstekende veelzijdigheid van verbindingen en een echt goede beeldkwaliteit. We raden het aan voor de smartphone, de console en de laptop.

Het paneel is IPS -type, met vergrote visiehoeken en een zeer aanzienlijke kleurkwaliteit. De resolutie van 1920x1080 is echt uitstekend voor dit type scherm, het stelt ons in staat om te genieten van high -definition Full HD -video -inhoud. De helderheid is hoog, als we het buitenshuis of in een verlichte kamer gebruiken, is het scherm nog steeds prima.

Het kan zowel in een horizontale als verticale positie worden gebruikt, daarom is het daarom erg goed voor degenen die het beeld moeten roteren op 90 ° in de portretmodus.

Er zijn alle deuren die gewoonlijk in dit type product dienen: er is de HDMI-poort, de USB-C-poort, het display en het mini-display.

Licht en uitgerust met beschermende hechtenis, zoals die van tablets, die ook als een stand kunnen werken, het is zeer comfortabel om in de rugzak te worden ingevoegd om uit te gaan. Het ontwerp is plat om heel weinig ruimte te nemen tijdens het reizen.

Er is een audiosocket voor hoofdtelefoons en er zijn 2W geïntegreerde luidsprekers om naar de video -inhoud rechtstreeks vanuit de draagbare monitor te luisteren.

Benefits

 • Veelzijdigheid van verbindingen
 • Hoge helderheid
 • Uitzonderlijke kwaliteitsverhouding verhouding

Disadvantages

 • Niet geschikt voor 2K of hoger gamen

ASUS ZENSCREEN is de beste draagbare laptop monitor voor professioneel gebruik en blijkt perfect te zijn voor degenen die thuis of op kantoor een station willen bouwen met een tweede monitor.

Ondanks de solide en compacte metaalconstructie, is deze draagbare pc -monitor licht en comfortabel om te bewegen, weegt deze slechts 800 gram. De draagbare monitor heeft ook een hybride signaaloplossing, die met de USB -type A en Type C -ondersteuning ervoor zorgt dat deze compatibel is met de meest draagbare pc’s voor de doorgang van het signaal en de voeding met een enkele kabel.

Helderheid en contrast zijn niet uitzonderlijk, maar de echte sterke punten zijn de automatische oriëntatie van de afbeelding en de kijkhoek, naast het ASUS Blue Light -filter dat beschikbaar is in 4 functies, geschikt voor elke gebeurtenis.

In het bijzonder worden het slanke ontwerp en de lichtheid zeer op prijs gesteld, waardoor het comfortabel naar de laptoptas wordt getransporteerd en snel configureerbaar is als een werkstationstation of voor professionele presentaties tijdens een vergadering.

Benefits

 • Uitstekend als een tweede monitor
 • Licht en comfortabel om te bewegen
 • Automatische beeldoriëntatie

Disadvantages

 • Discreet waar voor je geld

Met een 14 -inch display en een maximale resolutie in FullHD vertegenwoordigt Lenovo ThinkVision M14 de beste draagbare externe monitor voor kwaliteits prijs. De grootste waarde is zeker de transportbaarheid, vanwege het plastic ontwerp, waardoor het ultralicht (570 g) en erg dun maakt.

Gezien de 6ms -responstijd, is deze draagbare monitor geschikt voor professioneel en bewerkingsgebruik in plaats van gamen. De ThinkVision M14 vertegenwoordigt de perfecte oplossing voor degenen die op de weg willen werken.

Het hoogtepunt van deze draagbare monitor is zeker de opgenomen instelbare ondersteuning die als een stand fungeert. De monitor is in feite aanpasbaar met een hoek van -5 tot 90 °, bovendien wordt de ondersteuning verschenen, waardoor de mogelijkheid is om deze ook in een verticale positie te gebruiken.

De enige fout die te vinden is, zijn de enkele aanpassingsinstellingen voor display. Het is echter hetzelfde feit dat het erg intuïtief en mooi maakt met een ontwerpperspectief.

Door de blik naar de zijkanten van de draagbare monitor te verplaatsen, is het mogelijk om 2 type C -poorten op te merken, waardoor het gebruik ervan zonder een externe voeding nodig is, en een Kensington -hangslotsleuf, uitstekend met een veiligheidsperspectief.

Uiteindelijk hebben we het gevoel Lenovo ThinkVision M14 aan te bevelen aan al die gebruikers die op zoek zijn naar een draagbaar middelgrote prestatiescherm met de voordelige prijs.

Benefits

 • Ultra licht en dunne draagbare monitor
 • Goede helderheid en anti -reflecterende capaciteit
 • Uitgerust met opgenomen verstelbare ondersteuning

Disadvantages

 • Heeft geen sprekers opgenomen

Als u op zoek bent naar een draagbare gamingmonitor, dun en met een fullhd -kwaliteit die geschikt is om met de console te spelen, is MSI Optix Mag161V een interessante optie.

Er zijn verschillende displays -aanpassingsinstellingen, die gecombineerd met het bereik van kleuren die zijn geoptimaliseerd voor de gaming -ervaring, een perfecte combinatie maken. Het gewicht is slechts 900 gram, waardoor de MSI Optix Mag161V extreem comfortabel is om te transporteren.

Een van de weinige defecten die duidelijk zijn, is waarschijnlijk de slechte helderheid van slechts 180 neten, die echter op de achtergrond passeren met de aanwezigheid van slechts 1 milliseconde als responstijd. Deze laatste functie wordt in feite alleen in de bovenkant van de PC -monitoren gevonden en toont een aanleg voor gaming.

Qua connectiviteit is het uitgerust met zowel een USB-type C-ingang als een mini-HDMI-poort. Bovendien zijn er, in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten, twee sprekers aan de zijkanten van de monitor, ook ideaal voor het bekijken van een film- en multimedia -inhoud in gezelschap.

De laatste functie die moet worden geanalyseerd, is leerondersteuning, geïntegreerd door MSI. Het is moeilijk om instelbaar te zijn op het hellingsniveau, en er zijn alleen de verschillende niveaus bereid door de plooien van de ondersteuning. Met een beetje geduld zijn we zeker, maar u zult de juiste neiging vinden.

Absoluut een veelzijdige monitor, met een aangenaam ontwerp en met een discreet van prestatieniveau, is het MSI -display een van de beste draagbare monitors voor entertainment.

Benefits

 • Gamma of Colors Optimalisatie
 • Ruimschoots aanpasbaar display
 • 1ms responstijd

Disadvantages

 • Ondersteuning die moeilijk in te passen is
 • Moeilijkheidssynchronisatie onder 60Hz

Als u geïnteresseerd bent in een scherm met gemiddelde kwaliteit, vooral geschikt voor frequente bewegingen voor kantoorgebruik en presentaties, kan de ASUS MB169B+ de beste reactie op uw behoeften zijn. Dit 15.6 -inch display vertegenwoordigt in feite de beste draagbare monitor voor diegenen die reizen voor werk, zowel in termen van comfort, met een gewicht van slechts 800 gram en van kwaliteitsbeeld.

We houden van modern ontwerp, esthetisch overtuigend, met uitstekende metalen afwerkingen. De monitor, uitgerust met 2 HDMI -poorten en een USB 3.0 -poort, vereist geen externe voeding. In feite is het met een enkele kabel die wordt aangesloten op het primaire apparaat, mogelijk om alle verbindingsbewerkingen uit te voeren.

De hoofdfout is de 14 milliseconden hoge responstijd. Daarom raden we het niet aan als een gaming -monitor, maar alleen voor degenen die mobiele presentaties moeten maken, of als een tweede scherm voor de laptop.

Met zijn volledige HD -anti -reflecterende scherm, een grote visiehoek en de automatische rotatie die kan worden ingesteld met de EZLink -hulpprogramma’s, vertegenwoordigt de ASUS Portable Monitor een uitstekende oplossing voor waar voor uw geld.

Benefits

 • Anti -reflecterend scherm
 • Grote kijkhoek
 • Automatisch weergave van het display

Disadvantages

 • Verbeterde chromatische kwaliteit

Als u op zoek bent naar een draagbare monitor om als tweede scherm te gebruiken, voor werk of entertainment, is de AOC i1659FWUX de ideale oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een economisch model met ideale prestaties voor matig gebruik.

Met de inbegrepen lederen case die een vleugje professionaliteit geeft en de volledige HD -resolutie van het 15,6 -inch IPS -display, behoort het Taiwanese bedrijfsscherm tot de beste economische draagbare monitoren. Met goede chromatische kwaliteiten, maar een slechte helderheid, is de monitor echter niet erg geschikt voor het bewerken en gamen.

Ondanks het gewicht van ongeveer 1,5 kg, dankzij het ontwerp en de dikte, is het scherm eenvoudig en comfortabel om te transporteren, vooral voor degenen die gewend zijn om frequente bewegingen te maken. Bovendien heeft het een USB -poort die in combinatie met AOC’s onmisbare MyConnect -software de onmiddellijke verbinding met een ander apparaat mogelijk maakt, zonder extra dieet nodig te hebben.

Aan de achterkant van de draagbare monitor hebben we dan een geïntegreerd vouwvoetstuk dat een helling mogelijk maakt van -15 tot 30 °. Dit alles moet vervolgens worden toegevoegd aan de aanwezigheid van de automatische rotatie van het scherm, nuttig bij het presenteren van werkprojecten.

Uiteindelijk kan worden gezegd dat dit draagbare scherm de ideale oplossing is voor degenen die een apparaat willen hebben om altijd mee te nemen, een beperkt budget heeft, maar de visuele kwaliteit van de afbeeldingen niet wil opgeven.

Benefits

 • Precisie en scherpte van de kleuren
 • Grote kijkhoek
 • Automatische rotatie

Disadvantages

 • Grijze schaal die kan worden verbeterd

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.