De 6 Beste Voedingen Voor Gaming [2023]

Als u uw pc lange tijd aan liet staan of veel aan het gamen was, zou u een efficiënte stroomvoorziening moeten hebben. Een efficiënte voedingseenheid genereert minder warmte. Het betekent dat andere componenten langer meegaan en minder koeling gebruiken. De beste voeding voor gaming biedt de beste betrouwbaarheid, prestaties en bescherming voor uw systeem en zijn componenten. Het speelt een belangrijke rol in de betrouwbaarheid van een systeem, afhankelijk van de implementatie ervan.

Het zou helpen als u heel voorzichtig bent bij het kiezen van de juiste voedingseenheid voor uw systeem. De beste PSU moet functies hebben om delen van uw systeem te redden, inclusief de voeding zelf en andere componenten als er iets misgaat met de elektrische voeding. U hebt zich misschien ook zorgen gemaakt of u kiest voor gamen of essentieel productiviteitswerk. Bepaal eerst de wattagevereisten die u nodig heeft voor uw nieuwe of geüpgradede systeem. Zoek dan naar de fysieke afmetingen van je pc. Als uw systeem klein en klein is, hebt u mogelijk een minder typische SFX-kracht nodig.

De voedingseenheid werkt als een motor van een spelinstallatie. Koop altijd een PSU die sterker is dan uw huidige behoefte. Dat betekent dat als je in de toekomst je pc wilt upgraden of een andere GPU wilt toevoegen, je al een voedingseenheid hebt die betere hardware aankan. Alle hoogwaardige PSU’s hebben speciale kenmerken van uitstekende beoordelingen, die vertellen over hun efficiëntie. De meest populaire beoordeling is bijvoorbeeld 80+, wat de efficiëntie van een bepaalde CPU bepaalt.

Corsair AX1200i Corsair AX1200i Corsair AX1200i Read More Bekijk op Amazon
EVGA 600 BR EVGA 600 BR EVGA 600 BR Read More Bekijk op Amazon
CORSAIR SF750 CORSAIR SF750 CORSAIR SF750 Read More Bekijk op Amazon
Corsair Cx-M Series 650W Corsair Cx-M Series 650W Corsair Cx-M Series 650W Read More Bekijk op Amazon
CORSAIR CX750 CORSAIR CX750 CORSAIR CX750 Read More Bekijk op Amazon
100-N1 EVGA 100-N1 EVGA 100-N1 EVGA Read More Bekijk op Amazon

Table of ContentsShow

The 6 De 6 Beste Voedingen Voor Gaming [2023] Reviews

Merk: Corsair | Wattage: 1200W | Artikelafmetingen: 7,9×5,9×3,4 inch | Fabrikant: Corsair | Maximaal vermogen: 1200W | Efficiëntie: 92%

Wat recente kopers ons melden?

Corsair AX1200i is tevreden met zijn gebruikers omdat hij minder warmte onttrekt met een stil ventilatorprofiel. De gebruikers hebben gemeld dat de ventilator van 144 mm niet draait bij lage belasting, en dat de output een volledig stille en geruisloze vermogensafgifte is, wat de efficiëntie vertegenwoordigt. Dit product is gecertificeerd door 80 Plus Platinum en levert volledig vermogen bij 50ºC, en dit is een punt voor zijn klanten.

Waarom valt het ons op?

Deze voeding is verantwoordelijk voor het leveren van een digitale signaalprocessor (DSP), die schone, real-time en efficiënte aanpassingen aan het systeem maakt. Het is Corsair Link-integratie die werkt voor het bewaken van prestaties, OCP-instellingen en ruis. Lager energieverbruik energiekosten zijn efficiënt met 80+ Platinum. Voor een uitstekende geluidsreductie werkt de werking zonder ventilator bij lage belasting. Bovendien worden voor een eenvoudige installatie en minder wirwar volledig modulaire kabels meegeleverd.

Wie zal het het meest kopen?

Gamers die hun pc zelf hebben gebouwd, gebruiken de voeding van Corsair vanwege de prachtige functies. Deze voeding bespaart hun geld en wordt op de lange termijn verspild door lagere energierekeningen. Dankzij volledig modulaire kabels kunnen de bouwers alleen die kabels gebruiken die nodig zijn. Het geeft een strak ogend systeem dat zowel ruimtebesparend als energiezuinig is. Gamers vinden het ook leuk omdat het een diepgaande PSU-spanning en systeembrede RGB-verlichtingssynchronisatie biedt.

Bottomline

AX1200i is de eerste desktop-pc die gebruikmaakt van DSP-besturing en iCUE om monitoring en prestatie-aanpassingsniveau te bieden. De DSP-besturingsmodus maakt spanningsregelingen on-the-fly aanpassing. Het kan ook worden bediend door verbinding te maken met een USB. Superhoge efficiëntie maakt zijn werk stil, DSP-besturing en real-time spanningsregeling hebben de pc schoon gemaakt met een stabiel vermogen.

Benefits

 • Vol vermogen bij 50ºC
 • Geweldig efficiënt product
 • Hoogspanningsregeling

Disadvantages

 • Hoog geprijsd

Merk: EVGA | Wattage: 600W | Artikelafmetingen: 7,5×6,2×6,5 inch | Fabrikant: EVGA | Maximaal vermogen: 600W | Efficiëntie: 85%

Wat recente kopers ons melden?

Klanten zijn verbaasd over dit item. Ze waarderen de kwaliteit, het vermogen en de efficiëntie van 85% onder normale belasting. Het is uitgerust met een stille ventilator van 120 mm met hulslager, en het houdt allemaal van zijn verhoogde spanningsstabiliteit. Deze voeding heeft een naam en faam verworven in de markt van voedingen.

Waarom valt het ons op?

EVGA 600 BR werkt met Bronze betrouwbaarheid. Het is 85% efficiënt of kan onder normale belasting een hogere belasting hebben om een robuuste game-ervaring te geven en is 80 Plus Bronze-gecertificeerd. Deze voeding heeft nog een kwaliteit; het biedt u zware bescherming zoals OVP, UVP, OCP, OTP en OPP. Het merk biedt zijn klanten een garantie van drie jaar en biedt 24/7 technische ondersteuning van EVGA. U kunt een high-end look krijgen terwijl u binnen uw beperkte budget blijft.

Wie zal het het meest kopen?

Deze voeding is ontworpen voor zowel beginnende gamers als liefhebbers. Het is een uitstekende keuze geworden voor computers van de volgende stroomgeneratie vanwege de betrouwbare kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en efficiëntie. Zijn kwaliteiten worden gecombineerd met 600 W continu vermogen, wat bijdraagt aan zijn eigenschappen en het een aantrekkelijke keuze maakt voor beginnende gamers. Meer dan om een solide basis van een systeem te bouwen, is 600W uw behoefte.

Bottomline

Deze voedingseenheid heeft een DC-naar-DC-converter en spanningsverlaging voor een rotsvaste vermogensstabiliteit. De superfunctie is minimale signaalruis. De hele EVGA-serie bestaat uit een enkele 12Volt-rail, is stil en biedt voldoende vermogen om alle hardware van brandstof te voorzien. Circuitbeveiliging van het hoogste niveau houdt uw systeem sterk, want stroom zonder veiligheid is niets. 120 mm ventilatoren met glijlagers gaan lang mee en resulteren in een stille werking met een langere levensduur.

Benefits

 • Betrouwbaar product
 • Brons 80 Plus gecertificeerd
 • Zeer goedkoper dan concurrenten

Disadvantages

 • Niet-modulair

Merk: Corsair | Wattage: 750W | Artikelafmetingen: 3,94×4,92×2,5 inch | Fabrikant: Corsair | Maximaal vermogen: 750W | Efficiëntie: 92%

Wat recente kopers ons melden?

De kopers zijn tevreden met dit product. CORSAIR SF750 is een echte game-changer die perfect in een compacte toren past. Er is een ventilator van 120 mm en hij is stiller dan zijn concurrerende PSU’s. Het wordt aanbevolen als een goed gebouwde voeding met goede vooruitzichten. Gebruikers waarderen korte maar superieure kabels en een kleine vormfactor (SFX). Bijna allemaal zoals geruisloze werking. Deze voeding voedde het systeem als een echte kampioen, die het luide gracieus aankan.

Waarom valt het ons op?

Het behoudt continu vermogen in zijn kleine vormfactor met een ultrahoge efficiënte werking waardoor de uitvoer lagere bedrijfskosten heeft. Dankzij het flexibele sleeve-kabelbeheer is routering en kabelbeheer eenvoudig geworden om krachtige koeling te leveren met minder ruis. Het is uitgerust met ventilatorlagertechnologie. Hiermee kunt u installeren in zowel kleine vormfactor- als ATX-behuizingen.

Wie zal het het meest kopen?

Het lijkt een perfecte keuze te zijn voor krachtige pc’s met kleine vormfactoren. Het heeft enthousiastelingen en zeer veeleisende gebruikers geraakt die een compacte en robuuste PSU willen. Er is een SFX beschikbaar met een vermogen van 750 W. Kabels zijn lekker kort, en 80 Plus Platinum levert kracht met een laag energieverbruik en geruisloze werking en voldoet aan de eisen van pc’s voor het bouwen van games. Klaar om precies in uw nieuwe high-end pc te passen.

Bottomline

De voeding maakt gebruik van hoogwaardige elektrolytcondensatoren. Het biedt de ontvlechtingskracht voor langdurige en betrouwbare klanten dankzij de 92 mm koelventilator die draait wanneer je het nodig hebt. De PSU werkt voor een vrijwel geruisloze werking bij zowel lage als gemiddelde belastingen. Het gebruikt PMW in plaats van standaard gelijkspanning. Het werkt om een laag geluidsniveau te stabiliseren en levert ook ventilatorsnelheid. De voedingseenheid maakt gebruik van een koellichaam van een koperlegering om optimale thermische prestaties te garanderen.

Benefits

 • 92% efficiëntie
 • Volledig modulaire kabels
 • Strakke belastingregeling

Disadvantages

 • De wachttijd is laag

Merk: corsair | Wattage: 650W | Artikelafmetingen: 5,9×5,5×3,38 inch | Fabrikant: corsair | Maximaal vermogen: 650W | Efficiëntie: 85%

Wat recente kopers ons melden?

Gebruikers zijn tevreden tijdens het gebruik van dit product. Ze zijn blij met hun omhulde kabels en hun hoogwaardige eenheid. Het andere kenmerk is de modulaire kwaliteit, die de draden beheert en niet meer stroomkabels nodig heeft voor zijn pc. Het meest geliefde is de bescherming tegen hitte en krassen. De prestaties waren vooral kopers tevreden en ze meldden dat alles er goed mee werkte.

Waarom valt het ons op?

Deze voedingseenheid biedt een hoge betrouwbaarheid, weinig ruis en flexibele modulaire kabels. Het is ook gecertificeerd door 80 Plus Bronze en is ontworpen met een innovatief ventilatorsysteem dat zorgt voor weinig ventilatorgeluid tijdens normaal gebruik. Door het modulaire kabelsysteem kunt u alleen die kabels gebruiken die op dat moment nodig zijn. Een ingetogen en hightech look met een matzwarte afwerking kan worden bereikt. Hij is voorzien van ommantelde kabels en zwarte connectoren.

Wie zal het het meest kopen?

De voeding heeft bewezen de beste keuze te zijn voor hoge primaire bouwers en upgrades van desktop-pc’s. Het is gebouwd volgens een strikte norm voor een probleemloze installatie en is getest op een soepele werking. Deze PSU is 80 Plus Bronze-gecertificeerd en biedt een zeer efficiënt proces voor gamers en gaming-pc’s. Als het de bedoeling is dat u een voeding krijgt die bij uw systeem past, koop deze dan en u zult zeker niet teleurgesteld zijn!

Bottomline

Corsair Cx-M Series 650W werkt voor de afvoer van overtollige warmte en lagere energiekosten. U kunt uw systeem eenvoudig bouwen en upgraden dankzij de gecontroleerde ventilatoren en het semi-modulaire systeem. Het geeft output in fantastisch ogende en schone resultaten. De voeding van Corsair is precies gebouwd volgens zijn specificaties. Iedereen heeft tegelijkertijd vertrouwen en betrouwbaarheid nodig, ongeacht het budget, en u kunt dit bereiken met de Corsair-voeding. Grote diameter helpt bij het verminderen van ruis, zelfs wanneer u uw systeem hard pusht.

Benefits

 • Super rimpelonderdrukking
 • Een strakke en hightech uitstraling
 • Geruisloze en stille werking

Disadvantages

 • De ventilatorsnelheid is laag

Merk: Corsair | Wattage: 750W | Artikelafmetingen: 5,5×5,9×3,4 inch | Fabrikant: Corsair | Maximaal vermogen: 750W | Efficiëntie: 80%

Wat recente kopers ons melden?

Corsair is een vertrouwd merk met een geweldig bouwontwerp en een uitstekende garantie. De voedingseenheid is aanzienlijk goedkoper dan een volledig modulaire eenheid. Hij heeft genoeg kracht om de nieuwste componenten van gaming-pc’s met gemak te laten werken. Het werkte heel goed bij het voeden van de pc’s van de klant met 600 watt. Het is ook uitgerust met betrouwbare en goed geconstrueerde kabels die bij veel kopers in de smaak vallen.

Waarom valt het ons op?

De 80 Plus Bronze-gecertificeerde efficiëntie en het ontwerp van de ventilator zorgen voor zeer weinig geluid tijdens de dagelijkse routinewerking. Het uiterlijk is erg charmant en aantrekkelijk en zorgt voor een matzwarte afwerking. Kabels met zwarte mouwen zorgen voor een ingetogen systeem en een hightech look. Het wordt geleverd met lange lijnen en hun voordeel omdat het zelfs torenkasten op volledige hoogte kan worden aangepast en geschikt is voor installatie.

Wie zal het het meest kopen?

CX-voedingseenheden zijn een ideale keuze geworden voor eenvoudige desktop-pc’s en het upgraden van systemen. Deze PSU is compatibel met ATX 12V 2.2- en ATX 2.01-systemen, wat bijdraagt aan de schoonheid van systeembouwers. Ook een geweldige productwaardebewuste systeembouwer. Het is speciaal ontworpen voor een probleemloze installatie.

Bottomline

Met volledig omhulde kabels is de CX 750 een uitstekende keuze onder pc-bouwers. Het heeft een universele AC-ingang voor 90~264V. CORSAIR CX750 is ontworpen voor maximale compatibiliteit, lange kabels met connectoren voor flexibiliteit en een ventilator met temperatuurregeling voor laag geluidsniveau. Als je op zoek bent naar de juiste voeding om je gaming-pc aan te passen, dan kunnen volledig zwarte omhulde kabels je veel meer helpen. Het biedt ook bescherming tegen overspanning, overbelasting en kortsluiting om uw systeem overal veilig te houden.

Benefits

 • Past makkelijk bij een versterker
 • Middenklasse prijs met prestaties
 • Laag geluidsniveau van de ventilator onder lichte en matige belastingen

Disadvantages

 • Kabels zijn te lang

Merk: EVGA | Wattage: 750W | Artikelafmetingen: 5,51×5,91×3,35 inch | Fabrikant: EVGA | Efficiëntie: 75%

Wat recente kopers ons melden?

Kopers vinden het goedkoop voor op maat gemaakte gaming-pc’s en betrouwbaar, dus ze zijn tevreden met dit product. Ze toonden tevredenheid door het prachtige werk. Het vertoonde geen oververhitting en het was eenvoudig te installeren voor het upgraden van een pc. Gebruikers zijn overweldigd door het uitstekende kabelbeheer. Het heeft genoeg kracht om een budget-pc te bouwen voor een geweldige prijs.

Waarom valt het ons op?

100-N1 EVGA ondersteunt 59A op een enkele +12V-rail, wat veel opties biedt zonder de vereisten van componenten te verminderen. Deze voeding biedt aansluitingen en beveiligingen die nodig zijn voor het bouwen van een basissysteem. Het zal een uitstekend product zijn voor uw volgende build op een budgetsysteem vanwege het ultrastille ventilatorontwerp.

Wie zal het het meest kopen?

EVGA-voeding is een keuze bij het zelf bouwen van een pc, omdat de kosten laag zijn. Systeembouwers vinden het een gouden alternatief voor hun persoonlijke spelcomputers. Het ontwerp is ultrastil, waardoor gamers gemoedsrust krijgen en ze een uitstekende kans krijgen om te genieten. Noch oververhitting wordt ervaren, noch een hoge prijs.

Bottomline

De ventilatorgrootte is 120 mm, waardoor het systeem geruisloos werkt. Glijlagers, stille en intelligente automatische ventilatorsystemen hebben dit product lichter gemaakt. Deze voeding biedt een stille werking en zware bescherming, inclusief OVP, UVP, OCP en SCP. Het modulaire kabelsysteem met volledige mouwen is beschikbaar voor flexibiliteit met deze iDe typische energie-efficiëntie van 100-N1 EVGA is 82%, en het is ook ATX-compatibel.

Benefits

 • Werkte met één HDD
 • Volledige stille werking
 • Zeer compatibel met ATX-vormfactor

Disadvantages

 • Harde kabels

Conclusie

Hier sluiten we de discussie af. Stel dat u op zoek bent naar de beste voeding voor gaming en veel opties heeft voordat u de voorgestelde voedingen gebruikt. In dat geval kunt u uw vereisten evalueren en er een kiezen op basis van uw prioriteiten. Je kunt bijna elk type voeding kiezen waarvan bewezen kan worden dat het de beste PSU is voor de gaming-setup. De meest geschikte is CORSAIR CX750. Het is een budgetvriendelijk product en zal je betrouwbare game-ervaring opbouwen als de beste voeding. Maar als je geen kosten hebt en genoeg geld wilt uitgeven om met veel gemak van de maximale prestaties te genieten, dan raden we de CORSAIR SF750 aan. Het zal aan al uw voorkeuren voldoen. Hoewel alle voedingen op de een of andere manier beter zijn, worden ze verleend om de prestaties van uw gaming-pc te verbeteren.

Frequently Asked Questions

Wat is de beste voeding voor gaming?

De beste voeding is misschien niet het eerste onderdeel van je droom-gaming-pc, maar toch is het een essentieel onderdeel voor gaming-pc’s. Het wattage of potentieel van de voeding is het belangrijkste. De beste voeding is de Corsair AX1200i. Het werkt als een motor van je game-installatie.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.