Company of Heroes 3 Minimale en Aanbevolen vereisten voor pc

Dit is een van de meest verwachte strategiespellen voor elke soldaat in hart en nieren die betrokken wil raken bij de Tweede Wereldoorlog. Company of Heroes 3 heeft eindelijk de pc-vereisten en ook, met het goede nieuws dat je het waarschijnlijk zonder al te veel moeite op je computer kunt spelen, aangezien het echt goed is geoptimaliseerd. Waar vraag je om en wat voor nieuwigheid brengt het in deze mythische saga?

Een titel die uren en uren gameplay biedt in de puurste traditionele stijl en met belangrijke innovaties, waarbij je het maximale aantal spelers en tegelijkertijd het maximale aantal pc’s wilt bereiken. Zonder twijfel, tenzij je een pc hebt die ouder is dan 10 jaar, zou deze titel probleemloos op je computer moeten werken.

Wat goed is, wordt beter gemaakt, wordt de game in 2023 een maatstaf voor strategie?

Old school strategie met spannende wendingen en nieuwe oorlogsscenario’s die zich op verschillende locaties in de Middellandse Zee zullen afspelen.

Relic Entertainment wilde fans juist verrassen door alle goede dingen die ze al hadden te nemen en nieuwe strategie-opties, voertuigen en belangrijk nieuws toe te voegen. Allemaal met een nieuwe motor gepatenteerd door Relic zelf:

De legendarische strategiefranchise keert terug! Company of Heroes 3 is het ultieme actie-, tactiek- en strategiepakket. Neem de leiding in het heetst van de strijd in realtime en voer vervolgens het bevel als generaal die de campagne leidt waarin elke beslissing telt.

Verpletter je tegenstanders met vier unieke facties en geheel nieuwe internationale gevechtsgroepen. Voer het bevel over land-, lucht- en zeestrijdkrachten en bouw aanvoerlijnen om vijandelijke opmars op de dynamische nieuwe campagnekaart te verpletteren - geen twee games zijn hetzelfde! Speel in je eigen tempo door campagne- en skirmish-modi voordat je in multiplayer-actie duikt. Ontdek de onvertelde verhalen van een prachtige mediterrane enclave, met vernietigbare omgevingen van de volgende generatie, allemaal aangedreven door de exclusieve benzinemotor van Relic.

PC-vereisten voor Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 Minimale en Aanbevolen vereisten voor pc

De vereisten zijn, zoals gewoonlijk, gericht op 1080p en 30 FPS of 1080p en 60 FPS, maar we kunnen het bijna vrij verplaatsen dankzij de geweldige optimalisatie.

Minimale eisen

Vereist 64-bits processor en besturingssysteem

 • Besturingssysteem: Windows 10 64 bit.
 • Processor: 6e generatie Intel Core i5 of AMD Ryzen met minimaal 4 cores en 3 GHz.
 • Geheugen: 8 GB RAM.
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 950 of AMD R9 370.
 • DirectX: versie 12.
 • Opslag: 40 GB vrije ruimte.

Aanbevolen vereisten

Vereist 64-bits processor en besturingssysteem

 • Besturingssysteem: Windows 10 64 bit.
 • Processor: Intel i7 8e generatie of Ryzen 8 cores en 3 GHz.
 • Geheugen: 16 GB RAM.
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 1660 of AMD RX 5600.
 • DirectX: versie 12.
 • Opslag: 40 GB vrije ruimte.

Zoals we kunnen zien, zijn ze zeer betaalbaar, dus de kans is groot dat je in 2K en 4K kunt spelen met een FPS-snelheid die goed genoeg is om je gemakkelijk en gemakkelijk te verplaatsen. Eindelijk, en na het kennen van uw vereisten, wordt Company of Heroes 3 op de 23e van deze maand uitgebracht en kan het al worden gereserveerd voor 59,99 euro of 79,99 euro in de Premium Edition-versie op platforms zoals Steam.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.