The Last of Us Part 1, Met een Kleine Vertraging op pc, Komt op 28 Maart Aan

Naughty Dog heeft via zijn sociale netwerken aangekondigd dat de remastering van The Last of Us in de pc-versie vertraging heeft opgelopen. Hoewel deze game Steam en de Epic Games Store op 3 maart zou bereiken, zal hij dat uiteindelijk op 28 maart doen. Met andere woorden, de game komt nu twee weken na het einde van het eerste seizoen van de serie op basis van de game op HBO.

Volgens de studio zal The Last of Us Part 1 een lange fase van polijsten tegemoet gaan. Met andere woorden, de game was niet zo geoptimaliseerd als ze dachten. Met de serie in gedachten gaven de ontwikkelaars aan dat ze wilden dat de game deze zou waarmaken. We moeten natuurlijk niet vergeten dat deze game vorig jaar al arriveerde op PlayStation 5 (22 september). Op deze manier is het vreemd dat ze nog steeds meer extra tijd nodig hebben om de pc-versie op te poetsen. Misschien verklaart dat waarom we tot op de dag van vandaag nog steeds niet weten wat de vereisten zijn voor deze pc-game.

De nieuwe datum van The Last of Us Part 1 is 28 maart

Op deze manier heeft de game bijna 3 weken vertraging opgelopen. Het is duidelijk dat we achter een geweldige studie staan, en een titel die nu probeert geld te verdienen voor pc-gebruikers. Gezien de gamemarkt wordt uitstel altijd gewaardeerd, in plaats van een game met problemen te lanceren. Laten we natuurlijk hopen dat de pc-versie verbeteringen biedt ten opzichte van de PlayStation 5-versie op het vlak van visuele kwaliteit.

We zullen moeten wachten tot het bedrijf de spelvereisten aankondigt om een idee te krijgen van wat we kunnen verwachten op het gebied van optimalisatie. In essentie, het beoordelen van de visuele kwaliteit van de trailers tegen de eisen van de hardware.

Officiële verklaring van Naughty Dog

The Last of Us Part 1, Met een Kleine Vertraging op pc, Komt op 28 Maart Aan

Fans van The Last of Us,

Laten we ter zake komen. We hadden aanvankelijk aangekondigd dat The Last of Us Part I op 3 maart op pc zou verschijnen, maar we hebben besloten de releasedatum een paar weken naar achteren te schuiven. Het komt nu uit op 28 maart. Wij in de studio zijn volledig weggeblazen door de uitstorting van liefde en steun die The Last of Us de afgelopen weken heeft ontvangen.

Je liefde voor de HBO-adaptatie horen, je dierbare snapshots in de fotomodus zien en weten dat de wereld en personages die onze studio bijna tien jaar geleden heeft gemaakt, nieuwe en oude fans blijven bereiken, wekt elke dag weer opwinding op. We weten dat velen van jullie het verhaal hebben bekeken waarmee het allemaal begon met The Last of Us Part I op de PlayStation 5-console, en we zijn ons ervan bewust dat velen van jullie ernaar uitkijken om de sprong te wagen - sommigen voor de eerste keer - wanneer deel I naar de pc komt.

Daarom willen we ervoor zorgen dat The Last of Us Part I in de best mogelijke omstandigheden op pc debuteert. Deze extra weken stellen ons in staat ervoor te zorgen dat deze versie van The Last of Us aan uw en onze normen voldoet. We zijn verheugd om The Last of Us Part I naar een nieuw platform te brengen en nieuwe en terugkerende spelers te bereiken met het onvergetelijke overlevingsverhaal van Joel en Ellie, en we hopen dat je nog steeds uitkijkt naar de release op pc op 28 maart.

Het Naughty Dog-team waardeert je steun en enthousiasme en we kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over de pc-versie van The Last of Us Part I te delen.

Ronald Bravenboer
Ronald Bravenboer

Hoi! Mijn naam is Ronald Bravenboer , ik ben 20 en ik hou van schrijven over technologie en games. Daarom doe ik deze blog om mijn kennis te delen.